2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای بدی داشتم

384 بازدید | 20 پست

سلام تروخدا بگین چکار کنم می‌خوام تا بر نگشته یا برم خونه مادرم که البته چون خانواده شوهرم طبقه پایین هستن نمیتونم چون نمیزارم  درباره دعوا مراغه راه میندازن شوهرمم رفته بیرون گوشیم جواب نمیده خیلی اینجور موقع ها دیونه میشه تازه حتی خواست منو هم بکشه با چاقو میترسم یه بلایی سر خودش آورده باشه نمیتونمم قرصی چیزی بخورم که بلایی سرم بیاد چون دوتا بچه کوچیک دارم میترسن چکار کنم چطور از این زندان فرار کنم

خیلی شرایط ات سخته مغزم هنگ کرده 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو میرم خرید و برو خونه مامانت

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بهش پیام بده و ارومش کن 

یه غذای خوشمزه درست کن وقتی اومد خودتو بزن به بی خیالی سفره رو بچین که اومد به جای دعوا غذا بخوره 

بعدشم براش چایی بیار و کلا خودتو خوشحال نسون بده چندروز دیگه که اروم شد برو تو بغلش و در مورد دعواتون حرف بزن که مشکل حل بشه

من عاشق شوهرمم اما بچه دار نمیشیم هرکسی برای بچه دار شدنم دعا کنه ازش ممنون میشم.اللهم صل علی محمد و ال محمد

صدای تلوزیون زیاد کن ترجیحا برنامه کودک بچه

بزرگه رو اول بفرس جلو در خودت با کوچیک تره برو

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌