2777
2789

من بابت بدهی میخوام از کسی چک صیادی بگیرم واس بانک باید سند یا چیزی نشون بدم؟ اخه یکی بهم گف باید سند نشون بدی ب بانک. منم گفتم بابت بدهی . سند چی اخه 

توروخدا یکی بیاد من گیج شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا 

همسرم ۴ روزه ، صد تومن چک صیادی گرفته از طرف حسابش.

چک رو ثبت نمیکنه. همه کارای اینترنتی رو میسپره به من 

از حرصم گذاشتم بمونه که خودش بالخره کاراشو انجام بده. انگار نه انگار 

مجبورم امشب خودم انجامش بدم 

گلم اون سندی و مدرکی که باید به بانک نشون بدی بابت انتقال پول از بانک به حساب شخص دیگه ای هست که مبلغش ۲۰۰ میلیون به بالا باشه برای چک صیادی نیاز به ستد و مدرکی نیست فقط چک رو گرفتی حتما از طریق اپلیکیشن بانکت چک کن ببین به نامت با کدملیت و رقم و تاریخ سررسید درست ثبت شده به نام یا نه

گلم اون سندی و مدرکی که باید به بانک نشون بدی بابت انتقال پول از بانک به حساب شخص دیگه ای هست که مبل ...

عزیزم من ی چک ۵۸۰ میلیونی میخوام از یکی بگیرم ک بهم بدهکار بعد من میخوام اون چکو بفروشم ب یکی چون خیلی پول لازمم . بابت اینک چک میخوام بفروشم ب یکی دیگ باید سند نشون بدم ؟ اخه من هیچ سندی ب نامم نیس یعنی چیزی ندارم

اره منم برای گوشی خریدن میخوام...ولی نمیدونم دقیقا چیه

چکی صیاد چکی هست که باید در سامانه به اسم شما ثبت شده باشه و شما قبل خوابوندن به حسابت باید تایید کنی چک رو چجوری اینجوری که یا با اپلیکیشن موبایل بانک میری قسمت چک شماره صیاد چک که ۱۶ رقمه رو میزنی اگه چک به اسمت ثبت شده باشه برات می یاره تو هم چک میکنی کد ملیتو رقم چک و تاریخشو و تایید میزنی یا میری بانک خودپرداز اونجا همین کارها رو میکنی و تایید میکنی بعد میری باجه بانک چک رو پشت نویسی میکنی به حساب میخوابونی تا وقتی که سررسید چک رسید واریزشه به حسابت طبق قانون اگه چک در سامانه صیاد به اسم شما ثبت نشه امکان وصول نداره مگر دادگاه حکم بده

خدایا  همسرم ۴ روزه ، صد تومن چک صیادی گرفته از طرف حسابش. چک رو ثبت نمیکنه. همه کارای اینترن ...

موبایل بانک داری با موبایل بانک انجام بده،اگه نداری برو خودپرداز،بانکی که کارت داری انجام بده

عزیزم من ی چک ۵۸۰ میلیونی میخوام از یکی بگیرم ک بهم بدهکار بعد من میخوام اون چکو بفروشم ب یکی چون خی ...

نه گلم اصلا نیاز نیست طرف بدهکارت چک رو به نامت توی سامانه ثبت میکنه شما میری توی موبایل بانک تایید میکنی و توی همون موبایل بانکت به نام کسی که میخوای بفروشی بهش ثبت میکنی تمام

چک حتما باید به اسم و کدملی شما ثبت بشه که ارزش داشته باشه اگه پول رو وصول نکنه کل حساباش میبندن و چک صیادی از این بابت خیلی راحت و خوبه

وقتی چک رو برات ثبت زد از طریق اپ بانکی خودت حتما دریافت چک رو بزن بعد برو بانک جهت وصول سند هم نیاز نیست کدملی میخوان ازت تو بانک و اینکه هنگام ثبت میزنه بابت چی ثبت میزنی اونجا میتونه بزنه بابت بدهی