2777
2789

همسرم گفت هرچی خودت بگی من کاری ندارم منم گفتم برای اینکه دلش رو نشکونم یابد ناراحتی از پیشم نره میخوام یا پول پیش رو زیاد کنم یا کرایه که خودش اگه خواست بمونه اگرم نخواست بره واگرم که موند ببینم که مثل همین یکسال خانم و سربه زیره سال بعدش خواست بمونه پول پیش یا کرایه رو کم میکنم فقط نمیخوام دلش رو بشکنم این پیشنهاد رو میدم چون دختره خودش کارمیکنه واینجوری که خودش میگه من نیازی به شوهرندارم دستم تو جیب خودمه به نظرتون خوبه پیشنهادم

خودم مجردم ولی زنی که طلاق گرفته الزاما زن بدی نیست.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش ب این شعور برسیم طلاقم درست به اندازه ازدواج ی موضوع کاملا طبیعی ای هس و الزاما زنی ک جدا شده بدکاره نیس 

چ بسا همین الانم دنیا پر شده از خیانت هایی ک جفتشون متاهلن! یا طرف مجرد بوده اوار زندگی متاهل شده 

منم جای شما بودم اگ نیازی ب پول اجاره و پیش نداشتم مراعاتش میکردم طفلک گناه داره هم داره جدا میشه هم مسلما از بابت دادگاه و وکیل و... تحت فشار مالیه

یا اگ میخوای زیاد کنی بگو هر چ قدر در توانت هست بیشترش کن

من هم احساس میکنم چه خانم مجرد چه اقای مجرد سخته برام همسایه باشن باهام

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

به جای این حرفا بهش بگو تصمیم به تمدید نداری بره برای  خودش خیلی بهتره 

شما از اون مدل هایی هستین که مدام میخواین زیر نظر بگیرینش و سال اول طلاق هم خودش به اندازه کافی بحران روحی داره بره جای دیگه درارامش زندگی کنه شمام هرکس رو دلت خواست بیار توخونت وقتی ادم داره پول میده خونه اجاره ای کم نیست برای شمام مستاجر قحط نیست

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

خب این خانمه الان شرایطش خاص هست میخواد جدا بشه لابد خانواده اش مثل ما میگن نههههه باید بمونی و بمیری ولی جدا نشی.نیاز به کمک داره.

از اون طرفم میبینی به هرکی اعتماد کردی و خیالت ازش راحته همونجا ضربه رو میخوری.

خونتون دوربین مداربسته داره؟

به جای این حرفا بهش بگو تصمیم به تمدید نداری بره برای  خودش خیلی بهتره  شما از اون مدل ها ...

عزیزم منم دوست ندارم که این خانم ازم ناراحت بشه برو تو تاپیک قبلیم ببین چی گفتم بعدا بیا اینجا واسه دعوا

خب این خانمه الان شرایطش خاص هست میخواد جدا بشه لابد خانواده اش مثل ما میگن نههههه باید بمونی و بمیر ...

ببخشید منظورتون رو متوجه نشدم دوربین مداربسته واسه چی باید داشته باشم

اگه شوهرت آدم شل و ممکنه وا بره پس به زوج‌اجاره بدین بهتره

نه عزیزم من از شوهرم خیلی راحته همسایه هام فضولن همرو به هم میبندن نمیخوام بعد ها حرف بشنوم