2777
2789

عادیه عزیزم. 

علائم همیشگی و دائمی نیست سر فرصت به یه پزشک خوب مراجعه کن برای چکاپ های طول بارداری و سونوی تشکیل قلب. 

انشاالله که قلبش تا ابد بتپه و سالم و سلامت بغلش بگیری

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین طورم فقط یکم دلم درد میکنه هیچ علائمی ندارم چهار هفتمه بتا بالای 1000 چرا باید پوچ باشه؟؟ باید بریم سذیعتر سونو نگران نباش خدا بزرگا

در پناه توام خدای مهربونم🥰💜                             🤰💜
منم همین طورم فقط یکم دلم درد میکنه هیچ علائمی ندارم چهار هفتمه بتا بالای 1000 چرا باید پوچ باشه؟؟ ب ...

نمی‌دونم هی سوال و ترس میاد تو ذهنم😂بعدم ذوق دارم به همه بگم😂میخوام خیالم راحت شه 

نمی‌دونم هی سوال و ترس میاد تو ذهنم😂بعدم ذوق دارم به همه بگم😂میخوام خیالم راحت شه 

من دو سال باردار نمیشدم فقط مادر شوهرم میدونست وقتی بهش گفتم کلی گریه کرد ۵دقیقه بعد همه فهمیده بودن😂بعد جاریم الان دو ماهشه کسی توی فامیل نمیدونه از من رو همه میدونن

بهش گفتم به دخترم نگه حداقل تا چند ماه دیگه کم طاقت میشه اومد نشست تا از مدرسه اومد بهش گفت 😂

منم همین طورم کاملا طبیعیه منم صبح بیدار شدم میگم نکنه خدای نکرده دیگه نباشه😭ولی خدا بزرگه به خدا امید دارم این نگرانی‌ا استرسا ازم دور کنه

در پناه توام خدای مهربونم🥰💜                             🤰💜

بابا بیخیاااااال من ۲۳ هفتم تا امروز ن حالت تهوع داشتم ن استفراغ ن تکرر ادرار ن حساسیت سینه و... 

فقط چون بچه بریچه و داره بزرگ میشه الان یک هفته میشه احساس تنگی نفس و فشار ب معده میکنم 

گاهی ام پاش همش تو مثانه🤣

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
منم همین طورم کاملا طبیعیه منم صبح بیدار شدم میگم نکنه خدای نکرده دیگه نباشه😭ولی خدا بزرگه به خدا ا ...

دقیقا همینطورم بدون برنامه ریزی اومده ولی خوب دیگ الان بچمه