2777
2789
امروز تاپیکی رو باز کردم که منو به فکر فرو برد خانومی ندونسته شیشه شیر وایتکسی رو به بچه اش داده بود. هفته قبل پسرم بیمارستان بستری بود و جراخی داشت کلی مادر اونجا بودن که به خاطر سهل انگاریشون بچه های طفل معصومشون راهی اتاق جراحی شدن یه پسر بچه 17 ماهه حین خونه تکونی مادرش از رو فرش لول شده افتاده بود و دستش از چند جا شکسته بود و دختر کوچولوی 22 ماهه ای که با چاقو تاندون انگشتش رو بریده بود و چند مورد مشابه که متاسفانه همگی محصول سهل انگاری مادر و اطرافیان بود این روزها و روزهای دیگه سعی کنیم که مواد شوینده رو دم دست بچه ها قرار ندیم و بیشتر حواسمون بهشون باشه
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهش می کنم رقیه جونم انشالله هیچ وقت هیچ بچه ای مشکل پیدا نکنه همیشه اتفاقات به خیر نمی گذرن و متاسفانه گاهی سهل انگاری ما منجر به فوت یا معلول شدن طفلهای معصوم میشه پس باید حداکثر توجه و مراقبت رو داشته باشیم
من الویتم بچمه!کار خونه برام مهم نیست اگر کسی بود بچمو بگیره خودم انجام میدم در غیر این صورت خودم انجام نمیدم بچه خیلی مهمه دیشب هم یکی گفت پسرش مایع طرفشویی برداشته میخواسته بخوره! اصلا این موادو جلو دست بچه نذارین!
متاسفانه مدت بستری بودن پسرم موارد زیادی رو دیدم و با هر کدومشون کلی اشک ریختم واقعا درناکه به خازطر سهل انگاری کوچولوهای معصوم درد زیادی رو مشقت بیهوشی و نقاهت بعدش رو تحمل کنن و گاهی مشکلاتی که بعدها گریبانشونو میگیره