2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه برای فرهنگیان ارزش قائلم.  ولی نمیدونم چرا متنفرم. می‌آوردم و همه بهم گفتن بزن. ولی اصلا ...

منم امسال کنکوری ام

مامان و بابام خیلی پیشنهادش می‌کنن ولی خودم احساس می‌کنم نمیتونم باهاش کنار بیام 

به خاطر همین خواستم نظر بقیه رو بدونم

منم امسال کنکوری ام مامان و بابام خیلی پیشنهادش می‌کنن ولی خودم احساس می‌کنم نمیتونم باهاش کنار بیا ...

من خیلی دلایل دارم ک بدم میاد. 

یکی از مهمترینش همون مصاحبه است. برای اینکه قبول شی باید دورو باشی. بی‌حجاب باشی باید چادر بپوشی بری 🙂

نماز نخونی باید الکی بگی آره من نماز میخونم. 

تفریحت آهنگ گوش دادن و بیرون رفتن باشه، باید بگی آره من تفریحم رو مداحی گوش می‌کنم و..... 

درسته آدمایی هستن ک واقعا نماز میخونن و حجاب دارن و.... 

ولی من به عینه دیدم هرکی رفته مصاحبه، خوده واقعیش نبوده. دختر فامیل مون نه نماز میخوند نه چیزی، رفت الکی ب دروغ گفت و... 

من کاری ب اعتقادات کسی ندارم و ارزش قائلم برای همه. 

ولی از دروغ گفتن متنفرم. 

یه بدی دیگه اش هم اینه ک ازدواج هم کنی انتقالی نمیدن. میندازنت شهرای کوچیک و روستاها. 

همون حقوق دانشجویی هم همش کسر میشه و مبلغ کمی میرسه بهت. 

منم الان در همین شرایطم

باید به علاقت نگاه کنی چون واقعا اگه قلبا نخوای حتی اگه موفقم بشی ممکنه بازم خوشحال نباشی 

من شخصا تدریسو دوست دارم اما برای آموزشگاه و دانشگاه 

از محیط و سیستم آموزشی و ... مدرسه خوشم نمیاد 

بعلاوه اینکه ۵سال تعهد کاری و تفکیک جنسیتی و کیفیت پایین تدریسو کسری حقوق... تو فرهنگیان وجود داره 

من تو گوگل دیدم نوشته بود بعضی از واحدا واقعا کیفیت اموزشیشون خوب نیست 

وقتی با مشاور صحبت کردم پوزخند زد گفت بعضی که ... 

خیلی از واحداش همینطوره... 

مصاحبه و حفظ قرآن و چادر تحمیلی و این داستانا که اصلا ب تایپم نمیخوره که حالا بماند:/ 

و یه دلیل شخصیم این بود ک 

تعداد بچها تو کلاس نسبتا زیاده 

سیستم آموزشی افتضاحهههه 

من تو آموزشگاه زبان درس میدم کیف میکنم بچها میخورن همو تو کلاس از بس اوکین 

حالا تو مدرسه برعکس، من مشکلی ندارم معلمم وظیفمه تمام خودمو بزارم برای تدریس ولی وقتی میبینی بچه فراریه چون بلد نیست چون خوب یاد نمیگیره و و و ... خستگی چندبرابر بیشتر تو تنت میمونه 

اتفاقا همین چندوقت پیش یه خانومی ک معلم بود تاپیک زد بود و از سختیاش گفته بود ...

همه اینا وقتی نادیده گرفته میشه که دوست داشته باشی 

وقتی نداشته باشی بدتر بدت میاد ... 

من خیلی دلایل دارم ک بدم میاد.  یکی از مهمترینش همون مصاحبه است. برای اینکه قبول شی باید دورو ...

دقیقا دلایل منم همینه 

نمیتونم چیزی رو وانمود کنم که در واقع اصلاا نیستم 

احساس عذاب وجدان میکنم در مقابل پولی که قراره از این راه به دستم برسه

دقیقا دلایل منم همینه  نمیتونم چیزی رو وانمود کنم که در واقع اصلاا نیستم  احساس عذاب وجد ...

دقیقااااااااا. 

من الان نماز میخونم. روزه دکتر گفته نگیرم. 

پوششم متوسطه و امروزی . لاک میزنم. آهنگ گوش میدم. 

ولی از دورویی و دروغ گفتن متنفرررررم. سر همین اصلا اسم ننوشتم. 

دقیقا دلایل منم همینه  نمیتونم چیزی رو وانمود کنم که در واقع اصلاا نیستم  احساس عذاب وجد ...

خب عزیزم انتخاب دومتو نگفتی 

منم خانوادم گفتن فرهنگیان ولی من یه کله گفتم رشته های هنریو میخامو باید برم دنباله استعدادو علاقم

ولی اگه فرهنگیان بوم خداقل شغل ایندم تضمین بود و درامد داشتم 

درضمن فرهنگیان براخیلیا ارزوعه

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨
خب عزیزم انتخاب دومتو نگفتی  منم خانوادم گفتن فرهنگیان ولی من یه کله گفتم رشته های هنریو میخام ...

البته بگم من عاشق اموزش دادنم 

کلا اموزش هرچیزی 

برا اینه الان پشیمونم

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨
دقیقااااااااا.  من الان نماز میخونم. روزه دکتر گفته نگیرم.  پوششم متوسطه و امروزی . لاک ...

من هم عین شمام 

من چادر نمیپوشم اما پوششم طوری نیست که لختی و.. باشه 

پوششم امروزی اما در حد متعارفه 

ولی با خودم فکر میکردم که شاید من دارم هیجانی فکر می‌کنم و فقط نظر من درباره دانشگاه فرهنگیان اینطوریه