2777
2789

سلامم 

باهاش دوسال و نیم دوست بودم شش ماه بود سرد شده بود 

فهمیدم با کسی دیگه هست بهم گفت تو هم برووو اصلا انگار غریبه ام بلاکم کرده اصلا تو شوکمم 

از فکرش نمیتونم در بیام باورم نمیشه 

چکار کنم حالم خوب سه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن بلاکش کن 

هنوز بهس فک ممیکنی؟

چطوری

خودتو دست کم نگیر تو لیقاتت خیلی بهتر از اونه

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰
یه بار زد ب سیم اخرررر بهش حرف زدم اصلا نگام نکرد  تازشم با خواهرم جورشده  این بدتر

چه عوضیه این

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰
یه بار زد ب سیم اخرررر بهش حرف زدم اصلا نگام نکرد  تازشم با خواهرم جورشده  این بدتر

عجب...خواهرت بهت خیانت کرده پس......به مامانت بگو ،بگو این پسره منو بازی داده حالا سراغ ابجی رفته....پدرشو دربیار ،برو محل زندگی و کارش یه جور بترسونش ک گورشو از خانواده ات گم کنه

عجب...خواهرت بهت خیانت کرده پس......به مامانت بگو ،بگو این پسره منو بازی داده حالا سراغ ابجی رفته... ...

ب خواهر پسره گفتم اونم خواهرمو زیر فحش داد و .. پسر هم خودشو ب اون راه زده 

وااااای خدایا منو بکش.   جدی میگی اون خواهر بگیر از معبد به دوقسمتی مساوی تقسیم کن چرا نشستی

خواهرمم روم و استاد گفت دوست داشتم 

یا خدا فیلم ترکیه

اون خواهرت نیس که

دشمن ادمم اینطوری نمیکنه

وااااای خدایا منو بکش.   جدی میگی اون خواهر بگیر از معبد به دوقسمتی مساوی تقسیم کن چرا نشس ...

هییی ارزش نداره خجالتم نمی‌کشه 

من حالم خوب نیست همش میرن بیرون باهم