من ناظم کلاسمون هستم یک کلاس برای بزرگسالانه حالا محتواش نمیگم مهاجر افغانی هم داریم دیروز زنگ زدم به یکیشون میگم این بار جلسه به عهده شماست میگه من نمیتونم برگزار کنم الان هم وقت منو نگیر با چت کردن، منم گزارشش دادم به استادم ، چند وقت پیش هم جلسه به عهده خودم بود کلی پذیرایی داشتم حتی یک تشکر خالی نکردند هیچ کدومشون، سطحشون هم کلی ضعیف تر از ماست چرا اینا اینجورین چقدر پر رو شدن؟ برای شما هم پیش اومده؟ وقتی باهات کار دارن که میرن تو پوسته مظلوم نمایی اما امان از اون روزی که بخوان کاری بکنند برای دیگران
جانم فدای ایران و ایرانی که مردمی بهتر از ایرانی پیدا نشده و پیدا نخواهد داد
آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم. شما حرف بعدیتون هم صحیح هست ادب مرد به ز دولت اوست لطفا منو جایی تگ نکنید. دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینی که شما گفتی نمک نشناس بودن تو همه ملیت ها وجود داره حتی تو خود ایرانی جماعت که ماشالا تا دلت بخواد مربوط به یه ملت خاصی نیست
وقتی کارت دارن باهات خوبن خرشون رد بشه هیچی
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋