2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم.

266 بازدید | 20 پست

همسرم بدون نظر من با خانوادش هماهنگ کرده بود برا سفر یکروزه و در اخر به من گفت

کوچولومم متوجه شد که قراره بریم بیرون.

من با همسرم سر این موضوع که چرا اول با من هماهنگ نکردی بحثم شد فقط میخواستم بهش بفهمونم کارش بد بوده ولی قرار فردا رو کنسل کرد.از اینکه کنسل شد خوشحالم چون بهم خوش نمیگذشت ولی عذاب و جدان اینکه بچم صبح از خواب پاشه و ببینه نمیریم داره منو میکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا شوهرت برنامه چیده تو کنسل کردی منم بودم عذاب وجدان میگرفتم واییییی کوشولو بیچاره ضدحال میخوره ناراحت میشه🥺🥺

پسرم به بنده درخواست دوستی ندید شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش و اینکه همه کثیفن حتی بال پروانه ها
خب ببریدش بیرون ی دوری بزنید

الان شوهر کینه ایم حداقل تا یک هفته قهره انتظار داری بریم بیرون یه دوری بزنیم

تو عمرم واقعا ادمی ندیدم که اینقدر کینه به دل بگیره

با عرض پوزش خودخواه هستید

عزیزم به نظر من اصلا بحث خود خواهی نیستا فک کن شوهرمن یه بار شدید پری بودم روز اولم بود بعد این آقا شبش با جاریم اینا هماهنگ کرده بود برن شمال اونم چی همه وخواهر برادرای جاری ومنم کلا حالم افتضاح ....منم نرفتم بعد تا یه ماه اخمو بود 😐خوب آدم نباید اول از خانومشم بپرسه ببینه میتونه برا نمیتونه بره 

الان شوهر کینه ایم حداقل تا یک هفته قهره انتظار داری بریم بیرون یه دوری بزنیم تو عمرم واقعا ادمی ند ...

دست پیش بگیر که پس نیوفتی، ایشون اشتباه کرده ک با شما هماهنگ نکرده حالا قهرم میکنه؟!! اتفاقا خوب شد کنسل کرد تا دیگه تکرار نکنه و عادتش نشه، بچه رو هم ی جوری سرگرم کن ک یا توی خونه یا بیرون بهش خوش بگذره

الان شوهر کینه ایم حداقل تا یک هفته قهره انتظار داری بریم بیرون یه دوری بزنیم تو عمرم واقعا ادمی ند ...

اسی به نظرمن که کاردرستی کردی حالا ممکنه یه مدت ناراحت بشه از دستت وحالا فردا هم اخمو باشه وبهتون خوش نگذره ولی عوضش یاد میگیره که اول با شما صحبت کنه وبعد بگه که میرین یا نه