2789
عنوان

چرا آنلاین شاپ ها اینجوری رفتار میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 23 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی  خوش اخلاق و قابل اعتمادن انتظار خرید دوباره هم دارن

من برعکس تمام کسایی که از آنلاین شاپ ها بد میگن. کل خریدام اینترنتیه، خرید اینترنتی یه قانون و قواعد خاصی داره ک رعایت کنی از بیرون خیلی بهتر در میاد.  حتی قیمت هاشونم ارزون تره

والا من چند دفس پشت سرهم با همچین ادمایی روبرو میشم 

قبلش به قسمت هایلایت ها نگاه میکنی ببینی رضایت مشتری گذاشته یا نه؟ تو کامنت ها چک میکنی ببینی ‌کسی از خریدی که به دستش رسیده تشکر کرده یانه؟ باید همه اینارو چک کنی قبل خرید. من ۵ساله اینترنتی خرید میکنم دیگه خِبره شدم. واس هر صنفی هم پیج معتبر دارم خواسی بگو بفرستم

قبلش به قسمت هایلایت ها نگاه میکنی ببینی رضایت مشتری گذاشته یا نه؟ تو کامنت ها چک میکنی ببینی ‌کسی ا ...

اره چک میکنم چه فایده الان کلاهبرداری اسون شده کامنت منفی هارد پاک میکنن چیزی که دوس نداشته باشنم که هایلایت نمیکنن همه پر رضایت مشتری 

انلاین خرید نکن ، من هر بار خریدم فاجعه بود

بخدا همه چی انلاین خریدم دوسه دفس پشت سرهم دارن اینجوری میکنن یبار یه دسبند خریدم اصن زمین تا اسمون فزقش بود با عکسش بعد یارو میگفت مگه چه مشکلی داره اینکه همون عکسه است😂😂😂😂

اره چک میکنم چه فایده الان کلاهبرداری اسون شده کامنت منفی هارد پاک میکنن چیزی که دوس نداشته باشنم که ...

نه عزیزم پیجهای معتبر و فالور بالا اصلا اینطور نیستن.

هرچند من اکثرا واس هر صنفی چندتا پیج معتبر مشخص دارم مثلا ۳تا پیج شال ۳ تا پیج مانتو دوتا پیج کیف ۳تا شلوار. اکثرار پشت هم از اینا خرید میکنم