سلام خواهرا .چند روز پیش یه بسته خریدم .چند تیکه بود .امروز به دستم رسید دیدم نصفش نیست .به صاحب انلاین شاپ پیام دادم پس نصف بستم کو ؟ میگه باید یاد اوری میکردین چیا توش بود با خرید بعدیتون بقیشو میفرستم .یه معذرت خواهی خشکو خالی هم نکرد .گفتم ینی شما چک نمیکنین که ینفر چی خریده ؟ میگه صدتا مث شما مشتری دارم نمیتونم چک کنم چیا بوده باید یاد اوری میکردین .الان من بخاطر این خانم باید دوبار هزینه ارسال بدم که پول یه تیکه خرید بود .خیلی زورم میاد گفتم کارتون درست نیست که باعث میشین ینفر هزینه ارسال اضافی بده هزینه ارسال دوباره روهم دادن بهش و بلاکش کردم ولی چرا اخه واقعا چرا بعضیا وجدان ندارن ؟ شده شماهم همچین چیزی رو تجربه کنین ؟ واقعا شما جای من بودین ناراحت نمیشدین ؟ حتیییی یه ببخشید هم نگفت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی پیجا چون مشتریشون زیاده به خودشون اجازه میدن هرجوری دلشون میخواد با مشتری برخورد کنن
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من تا حالا یکبار آنلاین خرید نکردم چون چند نفر لباس سفارش دادن دیدم زمین تا آسمون فرق میکنه اونا چی سفارش دادن چی تحویل گرفتن شوکه شدم همیشه حضوری برو بازار بگرد قشنگ جنس رو از نزدیک ببین خودت خرید کن به خرید آنلاین اصلا اعتمادی نیست
وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری