2777
2789
عنوان

کنکوریا!

320 بازدید | 25 پست

خواهش میکنم ازتون حسابی درس بخونین !!!  فقط یک یا دو سال زحمت و تلاش بیشتر چه قدر میتونه  توی آیندتون تأثیر بزاره!! سمت رشته های الکی هم اصلاااا نرید! تمام تمرکزتون رو بزارین روی داروسازی، پزشکی و دندون و پرستاری(خصوصا دارو و دندون)

حیف حیف و صد حیف که من تلاشمو نکردم!!

رفتم یه رشته ی درب و داغون فقط بخاطر اینکه استخدامیش نسبتا خوب بود ولی چه شغلی! منشی ، پذیرش، بایگانی بیمارستان...

درس بخونین !آیندتون رو بسازین!

من الان تو محیط کار دارم میفهمم چه قدر اشتباه کردم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم خوبه که به جایی رسیدین همه که نمیشه دکتر و پرستار باشن

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم.  شما حرف بعدیتون هم صحیح هست  ادب مرد به ز دولت اوست  لطفا منو جایی تگ نکنید.     دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...
حرفیم از مادر عروس

🤔

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم.  شما حرف بعدیتون هم صحیح هست  ادب مرد به ز دولت اوست  لطفا منو جایی تگ نکنید.     دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...

میتونم بپرسم چ رشته ای رفتی؟؟؟ همه هم برن اون رشته ای هایی که شما گفتید خب اشباع مبشه دیگه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣