2777
2789

من هفته قبل دنده عقب گرفتم تو خیابون اصلی ماشینم خاموش کردم پیادم کرد😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️فقط استرس نداشته باش

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
من هفته قبل دنده عقب گرفتم تو خیابون اصلی ماشینم خاموش کردم پیادم کرد😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️فقط استرس ندا ...

لعنتی ماشیناشون داغونه 

چند جلسه باید بشینی تا قلق کلاجش دستت بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته قبل دنده عقب گرفتم تو خیابون اصلی ماشینم خاموش کردم پیادم کرد😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️فقط استرس ندا ...

استرس چجوری نگیرم اخه 

سر ایین نامه مردم از استرس😐 

ولی خداروشکر با سه تا غلط قبول شدم 

من قبل نوروز امتحان داشتم بار اولم بود اینقدر اعتماد ب نفسم بالا بود اصلا دقت هم نمی‌کردم میگفتم من بلدم اصلا استرس نداشتم گفت پارک کن گفتم پارک ممنوع دیگه خواستم پارک کنم لاستیک ماشین خورد ب جدول همونجا پیاده شدم😂😂😂 دیگه گفتم دفعه دیگه اینقدر پررو بازی در نمیارم منی ک همیشه پارک ام عالی بود دقیقا همون روز گند زدم😂😂

استرس چجوری نگیرم اخه  سر ایین نامه مردم از استرس😐  ولی خداروشکر با سه تا غلط قبول شدم& ...

حتما از ی روز قبل با مربی کلی تمرین کن اگه شرایط مربی نداری با شوهرت برو خیابون امتحان جاهایی ک پارک یا دور زدن ممنوع بشناسی پارک دوبل و دنده عقب دور دو فرمان و یک فرمان اینا خیلی تمرین کن ان شاالله قبولی من قرص ضد استرس خوردم ریلکس بودم اونم بیش از حد😂

من قبل نوروز امتحان داشتم بار اولم بود اینقدر اعتماد ب نفسم بالا بود اصلا دقت هم نمی‌کردم میگفتم من ...

وای دقیقا 😅 

مربیم میگفت دقتت خیلی بالاس 

دقیقا میدونم برم اونجا سر همین چیزای الکی مثل دستی و استارت زدن ماشین روشن و خاموش کردن ... میخوام تر بزنم 

حتما از ی روز قبل با مربی کلی تمرین کن اگه شرایط مربی نداری با شوهرت برو خیابون امتحان جاهایی ک پارک ...

خدایی قرصه تاثیر داره ؟ 

جایی ک امتحان میگیره و میدونم یه پارک دوبل میگیره و دنده عقب ولی لعنتی اکثرا خاموش میکنن سر ماشین 

اسم قرصه چیه بگیرم بخورم