2777
2789
عنوان

از همه ادمااا (بدم میاددد ) همتون بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 68 پست
ههی حتما مادرشوهرت همه این صفات داره😂

دلم خونه از دستش باهاش قطع ارتباط کردم چند وقته ولی فکر آزار واذیت هاش خیلی منو بهم میریزه .

ی مدت قرص خوردم خوب شده بودم ولی دوباره خاطرات تلخش میاد سراغم .برام دعا کن فراموش کنم خواهر.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
دلم خونه از دستش باهاش قطع ارتباط کردم چند وقته ولی فکر آزار واذیت هاش خیلی منو بهم میریزه . ی مدت ...

اوه ولش بابا به چپت بگیر چیه که واسش قرص بخوری

بره بمیره 

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه ولش بابا به چپت بگیر چیه که واسش قرص بخوری بره بمیره 

چطور ب چپم بگیرم عزیزدلم هرکاری دلش خواست با منو زندگیم کرد داغونم کرد .حرفاش مثل سرب داغ قلبم رو سوزونده جای سوختگی خوب میشه ب نظرت؟

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
چطور ب چپم بگیرم عزیزدلم هرکاری دلش خواست با منو زندگیم کرد داغونم کرد .حرفاش مثل سرب داغ قلبم رو سو ...

خیلی بده  واقعا 

خدا این آدما از زمین برداره

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

خیلی بده  واقعا  خدا این آدما از زمین برداره

بر نمیداره عزیزم. هر روز روزگارش بهتر میشه .نمیدونم چی بگم فقط میدونم منم بنده ی خدا هستم منتظرم دستم رو بگیره .امیدوارم حالم رو بهتر کنه .کمکم کنه اسمش رو هم فراموش کنم.برام دعا کن عزیزم.

بر نمیداره عزیزم. هر روز روزگارش بهتر میشه .نمیدونم چی بگم فقط میدونم منم بنده ی خدا هستم منتظرم دست ...

چشم حتما ❤️

محتاجیم به دعا

چشم حتما ❤️ محتاجیم به دعا

قربونت برم مهربون .❤