سلام عزیزای دلم دوستان من از فرم صورتم خوشم نمیاد ینی پیشانی بلندی دارم ک اصلا خوشم نمیاد هم میشه عمل کرد هم کاشت مو انجام داد شما کسیو اطرافتون دارید ک اینکارارو کرده باشه؟ 🥲بنظرتون کدوم بهتره؟!؟!
اره میشه خصوصا که هم بلند باشه همم یه انهنا داشته باشه بالای پیشونیت
مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
اسی جان منم مشکل تو دارم با این تفاوت که مال من یه انهنا هم بالای پیشونیت دارم و موهام عقبه. ولی بقیه اجزای صورتم اوکیه آبروی پهن. دهن متناسب و بینیمم کوچیکه همه فکر میکنن عمل کردم ..ولی آرزومه موهامو بدن بالا یا دم اسبی ببندم. موهام فوقالعاده عقبه
مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!