2777
2789
عنوان

سبکی که شوهراتون واسه دلداری بلدن؟

132 بازدید | 11 پست

امروز یه روز فوق بد رو پشت سر گذاشتم...

به قدری که گریه کردم وقتی رسیدم خونه

بعد شوهرم واسه دلداری گفت :"اشکال نداره ... یادت باشه زخمی که تو رو نکشه قوی ترت میکنه"

قیافه شوهرم😌✌️

من😐😵‍💫

همه‌ی استعداد‌های عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز منم اومدم فاتحه یکی از اقواممون خیلی گریه کردم همسرم با اینکه تو مردا بود بهم پیام میداد که دردت به جانم کم گریه بکن تورو میبینم منم بغض میکنم😔

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
امروز منم اومدم فاتحه یکی از اقواممون خیلی گریه کردم همسرم با اینکه تو مردا بود بهم پیام میداد که در ...

خدارحمتشون کنه 

و به شمام صبر بده❤️

همه‌ی استعداد‌های عالم، از گذشته تا آینده، همگی در تو جمع شده اند... می توانی هررررر آنچه که میخواهی باشی... اما یک چیز هست که حقیقتا برای آن آفریده شده ای... اگر آن را یافتی؛ آن شو...💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 چندساله نی نی سایت رو دنبال میکنم😁 و چند وقته که عضو شدم😁 و چند روزه که تصمیم گرفتم از حالت مخاطب خاموش بیام بیرون😂 بعضی از خلاقیت هایی که توی کاربرای اینجا میبینم خیلی واسم دوست داشتنیه😁 با آرزوی خوب ترین ها برای مردم کشورم❤️❤️❤️
خدارحمتشون کنه  و به شمام صبر بده❤️

ممنونم عزیزم خدارحمت کنه عزیزتون🖤

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بغلم می‌کنه و بهم یاد آوری می‌کنه اون فقط منو داره و به خاطر اونم ک شده باید سرپا بشم باز

سلام بابا خوبی؟(: بابا دردت ب جونم قربون اون چشمات برم ک از خنده کنارش چین افتاده بود حالت خوبه؟بابا دلم برات خیلی تنگ شده میگن خاک سرده فراموش میشه…ولی خیلی سال شده ک هنوز گرمی دستت رو سرم هست…بابایی خیلی دلم برات تنگه انقد تنگه که نمیدونم خیلی و چجوری بگم که بفهمی خیلی دقیقا یعنی چقد…بابا پرنسس کوچولوت مامان شد ولی تو نبودی دست بکشی رو سر پسرش …بابا پرنسس کوچولوت داغ دیده داغ عزیز دیده میدونی داغ عزیز یعنی چی؟نه نمیدونی …تو ک خودت و از دست ندادی…وقتی پسرم ب بردیا گفت بابا برای اولین بار قلبم تیکه تیکه شد…(: چرا من بابا ندارم؟باباااا من به بچم حسودیم شد چون بابا داشت…بابا عروسک مو طلاییت داره پیر میشه موهاش دارن سفید میشن از دوریت ، بچه ک بودم اشتباه ک میکردم باهام قهر میکردی تا نمیومدم بگم ببخشید و بوست میکردم همچنان قهر میموندی و بهم نمیگفتیوروجک(: بابا چه اشتباهی کردم ک این همه ساله قهری؟بابا ببخشید ت رو خدا ببخشید میشه آشتی کنیم؟؟؟بابا یادته همیشه میگفتی آخرین باره میبخشمت ؟ ولی هربار با هر اشتباهم بازم میبخشیدیم و زیر حرفت میزدی؟بابا بعد تو هرکی این جمله رو بهم گفت دیگ واقعا منو نبخشید(: اخ بابا جای خالیت نه تنها کمرنگ نشد بلکه جونم و گرفت (: انتظار برای دیدن دوبارت توان زندگی کردن و از من گرفته…بابا جون پگاهت بیا بغلم کن(:

عزیز شما راجع به نوزادی که ۴ ماهگیش سینه نمیگیره راه حلی ندارین؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
عزیز شما راجع به نوزادی که ۴ ماهگیش سینه نمیگیره راه حلی ندارین؟

سلام عزیزم

نه تجربه‌ای نداشتم