2777
2789
اوستیوم سینوس ماگزیلاری راست باز است و ضایعه ای در محل اوستئومئاتال کمپلکس (OMC) راست دیده می‌شود. ...

برا چه مشکلی رفتین دکتر عزیزم؟

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا چه مشکلی رفتین دکتر عزیزم؟

پارسال زمستون سرمای بدی خورده بودم 

بعد دکتر برام سی تی اسکن نوشت 

دیگه نزدیک عید بود بعدم چون خوب شدم انجامش ندادم 

بعد ماه رمضون رفتم انجام دادم جوابش این بود . البته جوابش طولانی بود بقیه چیزا همه نرمال نوشته 

توروخدا اگه متوجه میشی به منم بگو تا برم دکتر سکته میکنم

miu ^___^ miu
پارسال زمستون سرمای بدی خورده بودم  بعد دکتر برام سی تی اسکن نوشت  دیگه نزدیک عید بود بع ...

نه عزیزم چه سکته ای، فقط سینوزیت شدید دارین همین، اونم با دوا دارو حل میشه به صلاحدید پزشکتون

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
نه عزیزم چه سکته ای، فقط سینوزیت شدید دارین همین، اونم با دوا دارو حل میشه به صلاحدید پزشکتون

راست میگی؟ چیز دیگه نیست؟

اونجا که نوشته ضایعه دیده میشه خیلی ترسیدم😭😭😭😭

الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده 

الهی دست به سنگ میزنی طلا بشه

miu ^___^ miu
راست میگی؟ چیز دیگه نیست؟ اونجا که نوشته ضایعه دیده میشه خیلی ترسیدم😭😭😭😭 الهی هر چی از خدا میخ ...

جای نگرانی نیس که عزیزم، تو علم پزشکی به هرچیز غیرعادیی ضایعه میگن، راه سینوساتون بسته شده منظورش همونه. فک کنم سینوزیتتون هم حالت رفت و برگشتی داره بعضی وقتا میره و بعضی وقتا برمیگرده اره؟ اونم بخاطر شکل مادرزادی سینوساتونه که بازم مشکلی نیس با دارو حل میشه

جای نگرانی نیس که عزیزم، تو علم پزشکی به هرچیز غیرعادیی ضایعه میگن، راه سینوساتون بسته شده منظورش هم ...

آره عزیزم دقیقا حرفت درسته 

وقتایی که رعایت کنم خوبم ولی اگه باد سرد بیرون یا کولر و پنکه مستقیم بخوره به صورتم دردش شروع میشه و فقط با مسکن آروم میشه

miu ^___^ miu
آره عزیزم دقیقا حرفت درسته  وقتایی که رعایت کنم خوبم ولی اگه باد سرد بیرون یا کولر و پنکه مستق ...

قبلا تصادف اینا کردین یا پیشونی و سرتون به جایی برخورد کرده؟

نه اصلا  چطور؟

فک کنم تو یه سمت سینوس پیشانی ندارین، پس مادرزادی بوده، مورد جالبیه

فک کنم تو یه سمت سینوس پیشانی ندارین، پس مادرزادی بوده، مورد جالبیه

یعنی چی 

یا ابولفضل تورو خدا بگین معنیش چیه 

ممکنه بچه دار بشم دچار نقص مادرزادی بشه؟

miu ^___^ miu
یعنی چی  یا ابولفضل تورو خدا بگین معنیش چیه  ممکنه بچه دار بشم دچار نقص مادرزادی بشه؟

نه بابا چیز مهمی نیس فقط یکم باعث سینوزیتتون میشه همین 

نه بابا چیز مهمی نیس فقط یکم باعث سینوزیتتون میشه همین 

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم خیلی لطف کردی 

اگه یوقت سوال پزشکی داشتم اشکالی نداره ازتون بپرسم؟

miu ^___^ miu