2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی😂الان غصه بخوریم؟

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم🧚🏻‍♀️💜  سوالای حقوقی رو جواب میدم گاهی،تاپیکی بود سوالی بود در خدمتم🐣🌸   با آدمای بی شعور بد دهن حرفی ندارم⛔     (تعلیقی  حساب کاربری دوم🦢🦋)

زلزله اساسا پیش بینی شدنی نیست 

اون آقا هم حالا یچیزی گفته درست درومده یکبار. قرار نیست همیشه درست بگه. ضمن اینکه برای چندین جای جهان پیش‌بینی کرده بعلاوه بخش هایی از ایران. پس ریلکس کن. الکیه

اگه یه جور بیاد که راحت پودر بشیم یه باره راحت بشیم خوبه. 😁

چرا ایران؟؟مگه چه گناهی کردن ملت 

باید ی شهاب سنگ گنده اتشین بیاد بکوبه به زمین کل کره رو به ذرات گرد و غبار تو اسمون تبدیل کنه ادماهم تو کهکشان راه شیری پراکنده بشن و ب سمت نور اوج بگیرن 

اووف عجب تفسیری کردم😎

مگه امشبه ،،شنبه ویکشنبه گفتن

حالا شنبه یکشنبش خیلی مهم نیس ابجی🤣🌱

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰

اره تو کل جهان خدا ایران تصمیم گرفته نابود کنه😐

اون یارو کلی پیش بینی غلط داره

شده به اون بازی ایران و انگلیس خیلیا بخاطر اون ک گفت از اینده اومده فک میکردن ایران دو هیچ میبره که شیش تا خوردیم

تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته 

هیچکس از اینده خبر نداره 

بی نهایت عاشق وطنمایرانم💚🇮🇷💚متنفرم از ته دل از کسایی که قصد آشوب و تجزیه کشورم دارنتو یا همفکر منی یا هموطنم پس بینمون دیوار نکش فقط حیدر امیرالمومنین است💚تا آخرین نفسم ذکر لبم یا فاطمه اس به یاد شهیدان آرمان علی وردی و روح اللّٰه عجمیان🖤 تنها دیدین مظلوم گیر اوردین دلتون نلرزید از مظلومیتشون؟😭چند نفر به یک نفر💔