2777
2789

چیکار کنم باباش بداخلاقه مامانش نه نمیتونم ارتباطمون قطع کنم

ولی مادرش هم اوایل خیلییییی اذیتم کرد تو دوستی

کاربری دست دو نفره کارآگاه بازی در نیارید لطفا🙂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم میبینمشون و سعی میکنم هرکس هر بدی کرده براش جبران کنم ،خودشون نیش و کنایه میزنن ب گوششون ک میرسه دلخور میشن ،میگن فلانی کینه ای هس،خب جلو زبونتو بگیر

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖

رابطم بسیارررر کم کردم 

هر روز یا من زنگ میزدم یا اونا 

ک همون تماسم دارم کم کم ب صفر میرسونم 

ظاهر رو حفظ میکنم فقط

احترامشونم نگه میدارم 

اگ یذره باااهاشون صمیمی و خودمونی شم کلییییی حرف از حرفا و رفتارام در میارن خیلی بی سیاستم من...

کلا بهشون فکر نمیکنم و اینکه همسرمم پشتمه و تنهام نمیزاره و منطقیه خیلییی خوبه (ماشالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم)

کم میبینمشون و سعی میکنم هرکس هر بدی کرده براش جبران کنم ،خودشون نیش و کنایه میزنن ب گوششون ک میرسه ...

من اگر بخوام مقابله کنم اوضاع داغون میشه...فقط دلم میخواد به اون قدرت برسم که بهشون فکر نکنم

چیکار کنم باباش بداخلاقه مامانش نه نمیتونم ارتباطمون قطع کنم ولی مادرش هم اوایل خیلییییی اذیتم کرد ...

بنظرم خیلی کم برو خونشون جوری ک وقتی میری مثل مهمون باهت رفتار کنن خیلی بهتره 

تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚
رابطم بسیارررر کم کردم  هر روز یا من زنگ میزدم یا اونا  ک همون تماسم دارم کم کم ب صفر می ...

منم همسرم نشانه خدا رو شکر...ولی خودم زندگی این شکلی اصلا دوست نداشتم از اول نمی‌دونم چرا این طور شد..عذاب میکشم..هرچی می‌خوام مهم نباشه برام نمیشه

بنظرم خیلی کم برو خونشون جوری ک وقتی میری مثل مهمون باهت رفتار کنن خیلی بهتره

چون نامزدم کم میرم وقتیم که مادر نامزدم خونه باشه میرم اونم خودش دعوتم میکنه باهام راحته بدون دعوت اصلا نمیرم حتی عقدم کنم

چون نامزدم کم میرم وقتیم که مادر نامزدم خونه باشه میرم اونم خودش دعوتم میکنه باهام راحته بدون دعوت ا ...

بهترین کارو میکنی شب اصلن خونشون نمون چون هرچی بیشتر ببیننت روشون بیشتر بهت باز میشه

تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚
بهترین کارو میکنی شب اصلن خونشون نمون چون هرچی بیشتر ببیننت روشون بیشتر بهت باز میشه

نه اصلا شب نمیمونم وقتی میرم بیشتر ۳ ساعت نمیمونم اصلاهمش به فکر رفتنم دوست ندارم