2777
2789
عنوان

چرا موهای بدن شوهرم میریزه؟؟

2132 بازدید | 14 پست
همیشه کف توالت موهای ریز ریخته، به موکت و ... هم میچسپه ولی دست و پا یا جای خاصی از بدنش کم مو نشده، چندین ساله اینطوره ولی از وقتی بچه دار شدیم واسم دغدغه شده آخه دخترم مواقعی که دمر میشه گاهی تو دستش مو میبینم کل بدنشم که نمیشه شیو کنه
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پروتئین نمیخوره
لای لای نه مامی ژیانم..من وینه ی باخه وانم..به دل چاودیریت ده که م..بخه وه ده ردت له گیانم..ئه ی به رخوله ی شیرینیم..ئاواتی هه مو ژینم..شه وی تاریک نامینی..تیشکی روژ دیته سه ری
شوهر منم همینه ب حولش کلی مو وصله ولی جاییش کم مو نشده.انگار مث موی سر بدنشونم مو ریزی داره از خیلیا شنیدم ک این مشکلو دارن
کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
پریسا پاهاش که حسابی پشمالوه ولی بالا تنش زیاد مو نداره، من موندم چرا جاییش کم مو نمیشه با وجود اینکه همشم میریزه
پریسا کل بدنشو میزنه سخت نیست؟ با موزر میزنه؟ این کار باعث نمیشه موها زخیم تر و پر تر بشن؟