mizno مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 243 عنوان شیرازی هایی که عمل بینی انجام دادین میشه بیاید😊 5921 بازدید | 23 پست سلام دوستان میخواستم نظرتون رو در مورد دکتر حسین مرادیان بپرسم کسی بوده پیش ایشون عمل کرده باشه؟؟؟چطور بودن؟؟قرار پیش ایشون عمل کنمممنون میشم تجربه ای دارید بهم بگیننن 1402/02/07 | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنيس عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 5242 نشنیدم اسمشون روالان دکتر کاضمی خیلی تو بورس هستن همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
mizno مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 243 نشنیدم اسمشون رو الان دکتر کاضمی خیلی تو بورس هستن منظورتون حمید رضا کاظمی هست؟
آنيس عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 5242 منظورتون حمید رضا کاظمی هست؟ بله ببخشید اشتباه تایپی بود😅همه مریض هاش رو میفرسته ازمایشگاه ماهلاک شدیم دیگه😅قشنگ روزی ۱۰ تا رو عمل میکنههمه هم راضینخودمم وسوسه شدم برم پیشش برای عمل همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
mizno مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 243 بله ببخشید اشتباه تایپی بود😅 همه مریض هاش رو میفرسته ازمایشگاه ما هلاک شدیم دیگه😅 قشنگ روزی ۱۰ ... والا کاراشو که دیدم قشنگ نبودن یکم پره های بینی هاش جالب نبودن
عسیان_درخیابان_مدیسو عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 189 نبود کسییی؟ ندیدم کارهاشونو دکتر حق پناه نمونه کارای پیجش قشنگهدکتر کبودخانی هم کارش خوبه منم یکماهی هست پیش دکتر بهادری عمل کردم خداروشکر خوبه
عسیان_درخیابان_مدیسو عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 189 ندیدم کارهاشونو دکتر حق پناه نمونه کارای پیجش قشنگه دکتر کبودخانی هم کارش خوبه منم یک ... نمونه کارای دکتر مرادی و الان رفتم دیدم خوبه قشنگه
mizno مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 243 نمونه کارای دکتر مرادی و الان رفتم دیدم خوبه قشنگه اره کارای اینستاشو که دیدم قشنگه ولی خب خیلی دو دلم نمیدونم ببین دکترا گیر کردم
mizno مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 243 ندیدم کارهاشونو دکتر حق پناه نمونه کارای پیجش قشنگه دکتر کبودخانی هم کارش خوبه منم یک ... ازتون چند گرفت شیراز هستن؟
عسیان_درخیابان_مدیسو عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 189 ازتون چند گرفت شیراز هستن؟ اره این دکترا شیرازن خیلی معروفن که .من پیش دکتر بهادری عمل کردم حدود ۳۰ تومن ۳۰ و خورده ای شد یکماه پیش
mizno مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 243 اره این دکترا شیرازن خیلی معروفن که . من پیش دکتر بهادری عمل کردم حدود ۳۰ تومن ۳۰ و خورده ای شد یکم ... مرادیان هم گفته ۳۵ میگیره
mizno مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 243 اره این دکترا شیرازن خیلی معروفن که . من پیش دکتر بهادری عمل کردم حدود ۳۰ تومن ۳۰ و خورده ای شد یکم ... چقدر بعد از عملتون طول کشید که دیگه بتونین کارای روزمره اتونو انجام بدین
عسیان_درخیابان_مدیسو عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 189 چقدر بعد از عملتون طول کشید که دیگه بتونین کارای روزمره اتونو انجام بدین من از روز ششم . هفتم با اینکه گچ هم روصورتم بود کارای روزمرمو میکردم ظرف میشستم اشپزی میکردم ولی یکم هنوز برام سخت بودروز دهم ک گچمو باز کردم دیگه راحت همه کارامو میکردم
mizno مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 243 من از روز ششم . هفتم با اینکه گچ هم روصورتم بود کارای روزمرمو میکردم ظرف میشستم اشپزی میکردم ... خیلی خوبه پس من همش استرس داشتم که نکنه به امتحانای دانشگاهم لطمه بزنه