خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از داروخانه گرفتم این رو داد زینک میدادم تا دیروز واقعتا؟
من شنیدیم زیاد عوراض دارد.مثلا بی قراری بهانه گیری خاب الودکی.
چن سالشه؟؟
خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
یک سال و دوماه من صبح برای بار اول دادم اصلا دخترم اروم نمیمونه از صبح🤦🏻♀️ مدام بهونه و ...
مگه بچه ی یساله چقد غذا میخوره
که شرلت اشنها براش میگیری.
اصلا غذا نمیخوردا اصلا🤦🏻♀️ به سختی باید بهش غذا بدم 🤦🏻♀️ شربت زینک خیلی خوب بود اما این فکر ...
هر شربت تقویتی فقط سالی دوبار باید بهش بدی.
بلاخره ی چیزی دوس داره کم کم بهش بده.
زباد سخت نگیر
من اینقد غصه خوردم تا ۶ سالگیش.
حالا هر روز دعوام گذشته کمتر بخور