2777
2789

شوهرم میخواد بره تبریز اونجا یک کار راه بندازه

من میگم همین تهران باشیم 

تبریزیها شنیدم اصلا رفتار خوبی با بقیه ندارن.

دوستم که عروس تبریزی ها شده سال به دوازده ماه نمیره تبریز دیدن مادرشوهرش دوستم مازندرانیه

میگه با من فارسی حرف نمیزنه تو تبریز همه اینن.

دوستم میگفت منم از لجشون باهاشون مازندرانی حرف میزدم که بفهمن بالاخره فارسی زبان رسمی و میانجیه 

الان منم استرس گرفتم به شوهرم میگم ول کن بابا این همه جا تو ایران جا قحطی اومده؟؟

الان همش جروبحث داریم که من تبریز نمیرم

کسی اونجا هست که ترک نباشه ولی مشکلی نداشته باشه؟؟

تو رو خدا درست مشورت بدید  کلافه شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

(. ❛ ᴗ ❛.) والا تبریز برا مسافرت رفتم ماه بودن مردم مـــــــــــاه

دوست و شاگرد تبریزی داشتم و دارم ک بی نهایت با معرفت و مهربونن ولی اینکه اونجا تو شهر خودشون با غریبه که اومده کار کنه چطور باشن نمیدونم واقعا

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

مشکلشون فقط اینه دوست ندارن فارسی صحبت کنن بقیه اونقدر این مسئلرو بزرگش کردن وتبریزیارو سراین موضوع بدجلوه دادن ک...والا همه جا خوبو بد داره حالا نمیخوام نام ببرم

خودشونو ژن برتر میدونن نمیدونم چرا

فارسی صحبت نمیکنن البته خیلی از ترک زبانا کاری ندارن فارسی ترکی در هر صورت ترکی صحبت میکنن 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

برای زبون ترکی هم نگران نباش😂

بابای من دانشگاه تبریز درس میخوند ولی تو چن ماه کامل زبون ترکی رو یاد گرفت😂😂😂

خودمون لریم

از نظر رفتار هم با غریبه سردن

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)

چندان نمیشناسمشون مثل اینکه رو زبونشون خیلی تعصب دارن شوهرم یکسری جنس های مغازه اس را از تبریز میورد میگفت با یه اقای تبریزی داشتن به زبان فارسی صحبت میکردن راننده تاکسی میخواسته اون اقاهه را بزنه که تو چرا فارسی حرف میزنی هرچی هم اون اقاهه میگفته این بنده خدا زبون ما را نمیفهمه  راننده تاکسیه کوتاه نمیومده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر