2777
2789

جایی که کار میکنه ده روز کار هست 20روز بیکاره ...

تا کمی پول پس انداز میکنیم دوباره بیکار میشه و خرج میشه پدرشوهرم اصلا کمکمون نمیکنه بارها پیش اومده گفتیم مرغ و برنج نداریم یبار از دهنش در نیومد بیا این پول برین بخرین حالا همینجوری نمیدی حداقل قرض بده بهمون توی این چند سال یبار کمکمون نکرده با اینکه شوهرم تک پسره... پولداره پدرشوهرم ولی یه قرون نمیده بهمون برای رهن خونه پول نیاز داشتیم یبار نگفت غصه نخورید من کمکتون میکنم شوهرم همیشه میگه هیچکی رو ندارم حمایتم کنه... از خدا میخوام یه کار خوب برای شوهرم پیدا بشه هر جای دنیا باشه میریم فقط پولش حلال باشه... برامون دعا کنید و اگه کاری دور و برتون پیدا شد معرفی کنید.

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امیدت به خدا باشه نه بنده خدا. به خدا توکل کن و از بنده اش قطع امید کن بخدا همه کاراتون جفت و جور میشه که خودتم نفهمی چجوری شد شوهرم منم یه سال همش دنبال این واون بود کمکش کنن کار راه بندازه کارم اصلا گیرش نمیومد آخرسر دیگه خودش به اشتباهش پی برد گفت چرا امیدم به بنده های خداست از خدا میخواهم کمکم کنه خدا خودش برامون جفت و جور کرد توهم انشالله مشکلاتت حل بشه کارخوب گیر شوهرت بیاد

عزیزم امیدت به خدا باشه نه بنده خدا. به خدا توکل کن و از بنده اش قطع امید کن بخدا همه کاراتون جفت و ...

مرسی عزیزم اره خدا بزرگه و زمین گرده.... با اینکه هیچ کمکی بهمون نمیکنن چندین بار مادرشوهرم بهم گفته تک پسره وظیفشه مارو راه ببره در پیری منم تو دلم گفتم خدا اون روزو نیاره تا هستی همینجور بمون یه قرون کمکمون نکردی چطور انتظار داری رات ببره

مرسی عزیزم اره خدا بزرگه و زمین گرده.... با اینکه هیچ کمکی بهمون نمیکنن چندین بار مادرشوهرم بهم گفته ...

اینجوری فکرنکن گلم انشالله خدا به خودت شوهرت سلامتی و ثروت بدن که اونا محتاجتون بشن 

اینجوری فکرنکن گلم انشالله خدا به خودت شوهرت سلامتی و ثروت بدن که اونا محتاجتون بشن 

انشاالله خدا به همه ثروت بده و از اون ثروت  مقداریش رو به بقیه کمک کنیم کسایی که واقعا نیاز دارن

واقعا تو مغز این پیرمرد پیرزنا چیه؟ حتما باید از مرگت بقیه خیر ببینن ؟ نمیتونی یه خاطره خوب از خودت ...

خدا پیریه مارو ختم بخیر کنه خدا کنه اینجور نباشیم وگرنه زندگی رو زهر بچه هامون میکنیم.