2777
2789

بچها اتاقم ازونجایی که حمام داخلشه یجورایی انگار مشترکه😶😂واسه اینکه امیدی بهش نداشتم تا حالا اصلا بهش نرسیدم... امروز دیگه دست به کار شدم کمدارو خالی کردم دادم بندازنش بیرون، یه کمد شیک بگیرم قبلشم یه رنگ بزنم اتاقو بعدم موکت بگیرم......

با عروسک اینچیزا که حال نمیکنم انداختمشون انباری😂😂

حالا بگین اتاقو چه رنگی بزنم؟

و رگال بگیرم یا نه؟

نظرتون چیه طوسی کنم؟

بگین دیگع هرچی که میدونین😄

و#درد به مویرگ هایمان رسید اما هنوز لبخند میزنیم....:)))🙃(کاربری دستِ 4 نفره) #او

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روشن بهتره کاغذ دیواری کن رگالم خوب نیست لباسات خراب میشه

دوستام میگن کاغذدیواری زود دلو میزنه🙁

واقعا؟رگال خوب نیس؟

و#درد به مویرگ هایمان رسید اما هنوز لبخند میزنیم....:)))🙃(کاربری دستِ 4 نفره) #او

عزیزم یه سرچ کن ببین هر رنگ چه تاثیری روی مود آدم داره، مثلا قرمز آدمو عصبی می‌کنه و صورتی باعث بیحالی میشه...یه رنگی بزن که شادت کنه، بعد هررنگی پاستلیش قشنگ تره مثلا اگه سبز می‌زنی با تناسبی که رنگ فروشه بهت میگه با سفید قاطیش من خیلی زیبا میشه.

من با رگال موافق نیستم چون اتاق رو شلخته نشون میده.مگر اینکه چهار دونه لباس توی یه تناژ رنگی بذار روش برای دکور

سلیقه خودت مهمه آبی و صورتی و یاسی خوبه  طوسی هم اگه خودت دوست داری خوبه

آها آبیو هسم😍👍

عزیزم یه سرچ کن ببین هر رنگ چه تاثیری روی مود آدم داره، مثلا قرمز آدمو عصبی می‌کنه و صورتی باعث بیحا ...

آها باشه مرسی عزیزم😍❤

طوسي نكنييييي مگه خانه ي سالمندان مردونه ست؟ 😨😅

يه رنگي كه دوست داري، كمرنگش رو بزن. دل رو هم نميزنه. نشون به اين نشون كه من يه بار كاغذديواري نارنجي و قرمز زدم و ده سال هم تو اون اتاق موندم دلمو هم نزد 😂 

رگال هم نزن خصوصا اگه شهر صنعتي زندگي مي كني. 

طوسي نكنييييي مگه خانه ي سالمندان مردونه ست؟ 😨😅 يه رنگي كه دوست داري، كمرنگش رو بزن. دل رو ه ...

😂😂😂

باشه مرسی عزیزززم