2777
2789
عنوان

لطفا ب من سر در گم کمک کنید🙄🥴

183 بازدید | 49 پست

خانما من باردارم 

پسره بچه ام 

هیچ اسم قشنگی پیدا نمیکنم 

هر اسمی که بلدید بگید 

و اینکه از اسم های کوتاه خوشم میاد 

از اسم یارا خوشم اومده 

میدونم ب ترکی چه معنی میده 

فقط اینکه یارا بیشتر ب دختر میخوره یا پسر 

بعضیا میگن دخترونه اس

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن مایکت کتاب اسم دانلود کن از اون راجتر پیدا میکنی

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

مهرزاد  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یارا خیلی زیباست بنظرم همین

خیلی ب دل خودمم نشسته 

میترسم بذارم یارا بعد چند سال خیلی دخترونه بشه 

مثه اسم متین مثلا هم واسه دختر میذارن هم پسر اونجوری دوس ندارم بشه 

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛