2777
2789

پسر من 15 ماهه ست و تصمیم گرفتم از این به بعد شبا کلا پوشکش نکنم 

قبلاً پوشک میکردم چون میترسیدم توی خواب خودشو خیس کنه و پهلوهاش سرما بخوره 

دیشب بدون پوشک خوابید و مشکلی نبود تا این که صبح زود دیدم شلوارش یه کوچولو خیس شده 

خب توی این موقعیت باید چیکار کرد ؟ شلوارشو عوض کنم توی خواب ؟ یا چی ؟

لطفا راهنماییم کنید 🙏

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوض کن عزیزم

به نظرت پوستش نمیسوزه یه وقت ؟

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
آره عوض کن چون سرمامیخوره یا پاش درد میگیره

شما این کاری کردی ؟

پوستش نمیسوزه اینجوری که باز باشه بدون پوشک ؟ 

صبح زود ک بیدار میشه رو دست بزارش تو دستشویی و بهش بگو ج ی ش کن و اینکه زوده واسه از گرفتن پوشک&nbs ...

نه نمی‌خوام از پوشک بگیرمش هنوز زوده ... شبا تایم طولانی می‌خوابه و خب با پوشک اذیت میشه می‌خوام راحت باشه 

هر کی ممکنه روشی داشته باشه،ولی من تا دو سال و نیمگی پوشکو‌ درنمیارم،شبا برا آب و شیر بیدار میشه  دسشویی میره  خشک نمی مونه

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.
هر کی ممکنه روشی داشته باشه،ولی من تا دو سال و نیمگی پوشکو‌ درنمیارم،شبا برا آب و شیر بیدار میشه&nbs ...

من نمی‌خوام از پوشک بگیرمش فقط برای راحتیش توی خواب شب می‌خوام این کارو بکنم مخصوصا که هوا دیگه گرم شده اینجا 

شبا هم برای شیر بیدار نمیشه ، صبح زود حدود ساعت 6 بیدار میشه و باز می‌خوابه تا دو سه ساعت

من نمی‌خوام از پوشک بگیرمش فقط برای راحتیش توی خواب شب می‌خوام این کارو بکنم مخصوصا که هوا دیگه گرم ...

👌پس اگه چند بار امتحان کردید و جاش خشک بود یا مث الان فقط کمی خیس شده بود ،قابل اجراس..همون دم دمای صب مثلا پوشکش کنید،اگرم کلا یاد بگیره  خیلی خوب میشه،ولی معمولا بچه همکاری نمیکنه،من دو سالگیش امتحان کردم همکاری نمی‌کرد ،بلد نمیشد..

انسان هرچقدر وجود ارزشمندتری داشته باشد به همان اندازه مؤدب و متواضع خواهد بود.
👌پس اگه چند بار امتحان کردید و جاش خشک بود یا مث الان فقط کمی خیس شده بود ،قابل اجراس..همون دم دمای ...

آهان آره پیشنهادتون خیلی خوب بود ... چند شب امتحان میکنم ببینم چی میشه