2777
2789
عنوان

گوش درد

738 بازدید | 15 پست

چند وقتیه گوشم به شدت میخاره وقتی هم که میخارونمش درد شدید میگیره، سرما هم که خوردم کلا کیپ شده فکر کردم شاید جرم داره دیروز رفتم دکتر گوشمو معاینه کرد گفت هیچ مشکلی مثل التهام یا عفونت یا جرم نداره یه قطره نوشت استفاده کردم احساس میکنم بدتر شدم، اگه مشکلی نداره پس چرا میخاره و درد داره کسی مشکل منو داشته؟ واقعا نگرانم 😭😭😭😭😭😭😭

خارش گوش واسه قارچ هست و اینکه بعد از خاروندن درد میگیره طبیعیه، اگه دردش ادامه دار باشه یعنی ملتهب شده و عفونت کرده

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خارش گوش واسه قارچ هست و اینکه بعد از خاروندن درد میگیره طبیعیه، اگه دردش ادامه دار باشه یعنی ملتهب ...

اخه معاینه کرد گفت هیچی نیس، البته دکتر عمومی بود، فکر کنم باید برم گو و حلق و بینی، نمیدونم چرا اینقدر میترسم چیز خاصی باشه 😭😭😭

اخه معاینه کرد گفت هیچی نیس، البته دکتر عمومی بود، فکر کنم باید برم گو و حلق و بینی، نمیدونم چرا این ...

نه اصلا چیز خاصی نیست، یا حساسیته یا قارچ، ولی قطره میده دیگه نمیخاره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
نمیدونم چرا همش فکر میره سمت سرطان گوش 🤦‍♀️🤦‍♀️🤕

منم همینم کلا اول فکرم سمت چیز بد میره ولی خارش گوش اصلاااا بدنیست، برو دکتر متخصص ویزیت شی