2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دومیو باردارم...اگه جنسیتشون مثل هم باشه که لباس بیرونی نو‌خیلی دارم ولی تو خونه ای ها رو باید بخرم.‌‌.. اگه هم نباشه که باید کلا از اول لباس بخرم😅 فدا سرش سالم باشه لباسو کم کم میخرم

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

من بین بچه هام  فاصله زیاد بود همه چیز و رد کرده بودم رفته بود دوباره خریدم ،ولی اگه داری استفاده کن فقط لباس تو خونه ای رو حتما بخر براش به هر حال حتما قبلی ها خیلی شسته شدن دیگه 

بله من بیشتر فقط لباس خریدم و یه پتو،بعدا چون شیر خشک باید می خورد شیشه هم گرفتم.اسباب بازی و خوشخواب و کریر گهواره و صندلی ماشین و کالسکه و اینا رو از اولی استفاده کردم.لباساشم بعضی از تو خونه ای هاش رو نگه داشتم استفاده کردم.ولی چون یکی پسره یکی دختر خیلی لباساش بدردم نمی خورد می دادم به بچه فامیلمون.

من لوازم بهداشتی و چند دست لباس جدید سایتای مختلف، تشک گارددار که برای اولی نداشتم خریدم، بقیه وسایل سرویس کالسکه کریر روروئک و تخت پارک و. صندلی ماشین و تشک بازی و. رو برای بچه اولم استفاده کردم

من یسری لباسای نکست داشتم از اولی ،زیر دکمه دار تا سایز یه سال واقعا عالی بودن اصلا این همه دوتاشون پوشیدن و شستم یذره رنگ و روشون نرفت.آخرشم یکی دیگه بردش واسه بچه أخریش،انگار نو بودن هنوز