2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گل نمک رو با سفیده ی تخم‌مرغ مخلوط میکنی به صورتی که مثل یه خمیر خیلی سفت در بیاد بعد پهنش م ...

میتونی پیج‌ اشرف سلطانی رو هم ببینی اینجوری درست میکنه

و فوت و فن هاشو‌میگه

[QUOTE=287868574]یه دستور پخت هست که نمک رو میریزن کف قابلمه مرغارو میچینن روی نمک... یه بار درست کردم مرغ رو که چید ...[/QUOTE

نه مرغ رو نباید روی نمک بذاری 

ببین کف قابلمه نمک میریزی بعد مرغ رو میذاری داخل ماهیتابه بدون دسته و یا بشقاب تخم مرغ پزی بعد ماهیتابه یا بشقاب رو میذاری روی نمک ها

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

یه دستور پخت هست که نمک رو میریزن کف قابلمه مرغارو میچینن روی نمک... یه بار درست کردم مرغ رو که چید ...

یعنی منظورت اینه بعدش روش برنج میریزین یا چی تنهاوخالی خالی میپزن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲