2777
2789

سلام 

من یه خواستگار دارم تو محل کار با هم آشنا شدیم و 6 ماه در ارتباط بودیم مورد خوب و اوکی هست. اما مشکل بزرگ اختلف سنی هست من23 و ایشون 35

خلاصه همه بهم گفتن مناسب نیست و خودم هم مردد بودم وگرمه ایشون همون روز اول مستقیم میخواست بیاد خواستگاری.

امشب دیگه به مادرم گفتم و ایشون هم منطقی برخورد کرد و دلایلش رو گفت و دلایلش انصافا تخصصی زن و شوهری بود یه چیزهای که هیچکس تا به حال نگفته بود.

حالا با توجه به اینکه همکار هستیم و سمت ایشون از من بالاتره و بعدش هم ادامه کار در یک محیط هستیم موندم چطور بگم.یعدفعه بگم بخاطر سن هست. مجازی یا حضوری. یا کم کم و آروم با دلایل دیگه غیر مستقیم حالا تا شنبه تعطیل هستیم سرشبی هم پیام دادم داریم میریم فیروزکوه ییلاق و انت و نت ندارم تا اینکه بتونم تا شنبه به نتیجه برسم. 

لطفا بگید چه کنم؟

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بزرگترین اشتباه ازدواج،  اختلاف سنی زیاده،  الان تاپیک های منو ببین  فقط   ...

بله منم میخوام تموم کنم فقط میخوام با توجه به شرایط بد نشه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
خیلی عجیب و نامفهومین‌مگه از لول نمیدونستی این اختلاف سنیو؟ بنطرم ازش معذرت وطلب حلالیت کنین 

با اجازتون اشنایی برای همچین مواردی هست

حق کسی رو نخوردم که حلالیت بخوام

تاپیک بغلی  یه نفر نوشته آقایون مظلومن نظر شما چیه؟

🙄🙄🙄

جالبه ! 

تو یک تاپیک نوشته بودی قرآن اشعار سروده شده است !! 

بعد تاپیک مهریه هم زدی ! 

قرآن اگه شعره ، مهریه هم شعره !! 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

جالبه !  تو یک تاپیک نوشته بودی قرآن اشعار سروده شده است !!  بعد تاپیک مهریه هم زدی !&nb ...

مهریه جهانی هست

این اشعارم از رو تورات و عرف و رسوم عرب و یه سری خلاقیت شخصی سروده شده

مراجعه کن به ماجرای عبدالله فصیح

مهریه جهانی هست این اشعارم از رو تورات و عرف و رسوم عرب و یه سری خلاقیت شخصی سروده شده مراجعه کن ب ...

مهریه فقط مختص به زنان مسلمان هست 

شما طبق هر دینی زندگی میکنی اینو بدون دین رسمی ، اسلام  و کتاب آسمانی این کشور قرآن هست و اکثریت مسلمان هستن. 

اعتقادی  اگه نداری ، حق توهین هم نداری. 

میتونی تو محافل خودتون هرچقدر دلت خواست فحش بدی ، ولی اینجا یک فضای عمومیه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

مهریه فقط مختص به زنان مسلمان هست  شما طبق هر دینی زندگی میکنی اینو بدون دین رسمی ، اسلام &nbs ...

فحش توهین نه بلکه انتقاد میکنم و پذیرا هستم. 

حالت رو میفهم؛ چگونه به پاهایم بگویم راهی که رفتی اشتباه بوده است.