2777
2789

تازه دو هفته است زایمان کردم. فقط ۵ روز خونه مادرم بودم. اومدم خونه خودم. بدون کمکی بشور بساب بچه داری کن. با بچه های قد و نیم قد. این جمعه خانواده شوهر رو دعوت کردم. و چه علی کردم که دعوت کردم. چون فکر نمی‌کردم خونه این قدر کار داشته باشه. چون من استراحت مطلق بودم و مریض شدم روز اول عید هیچ کس نیومد خونه مون کنم جایی نرفتم . با اینکه قبل زایمان کاربرگ گرفتم کلی خونه تکونی کردم. اما خونه بچه‌دار و پسردار لحظه ای مرتبی نداره. 

خلاصه. امروز شوهرم کلا خونه نبود. ختم یکی از بستگان مدیر رو بهانه کرد رفت مراسم ۱۱ شب اومد. منم خدا شاهده دیشب که خواب نداشتم از دست نوزاد. با این حال از ۸ صبح یک نفس کار کردم . فقط موقع شیر دادن نشستم . همه جا رو مرتب کردم فقط موند اتاق بچه ها که پر لباس شسته شده و خلاصه بهم ریخته بود. که گذاشتم وقتی همه خوابیدن خورد خورد تا صبح مرتب کنم چون وقتی بچه ها بیدارن میان تو دست و پا. 

شوهر فاقد شعور ما از در اومده تو قیافه. صاف رفته در اتاق رو باز کرده میگه اینجا که هنوووووز بهم ریخته است پس چیکار میکردی از صبح تا حالااا. 

من خیلی ناراحت شدم. دلم خیییلی شکست . بخدا پاک شده بودم الان چند روزه دوباره به خونریزی و لک افتادم. و به غلط کردن. که چرا زود دعوت کردم. و دست تنها بدو بدو کار کن. چایی آماده کن . منتظر باش. تا عتیقه تشریف بیاره.

اون وقت این اینجوری بگه. سکوت کردم و رفتم تو اتاق و حتی نگاهش هم نکردم. 

اول سعی کرد منت کشی کنه اما دیگه دلم شکسته بود و خیییلی بار منفی گرفتم از این حرفش. شوهرم خیلی لحن کلامش سنگینه و با یه جمله ساده میسوزونه طرف رو و خودش اصلاا متوجه نیست.

انداختن جای بچه ها با شوهرمه . من با سز و اوضاع کمر دیگه گفتم خودت ابن کار رو انجام بده. اونم پرو پرو لج کرد وسط پذیرایی گرفت خوابید . من حتی سرم رو بالا نکردم جواب اون جمله شو بدم خدا شاهده

ولی وقتی دیدم گرفته خوابیده لجم گرفت. میگم مرد پاشو یه جا انداختن مونده . دیروقته بچه ها بخوابن. میگه من خسته ام خوابم میاد. شما باشید به نمیکنید چنین مردی رو؟ امروز نمی‌دونم چش شده مغزش نم کشیده شعورش ته کشیده . همه اش هم از تنبلی و گشادیه. خدایا به من صبررررررر بده فقط همین . که این کرد تنبل رو تحملش کنم. خدایا خیلی خسته ام خیلی. فقط خودت می‌دونی چقدر دارم اذیت میشم و زحمتم زیاده

درکت میکنن عزیزم کلا نفهمن بخدا اعصاب خودمم الا خورده

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این رفتار ها یک شبه بوجود نمیاد 

البته بستگی به رفتار آقا داره ها 

ولی شما که پنج روزه برگشتی خونه ی خودت و حدس میزنم کوچکترین کاری  هم به شوهرت نمیدی. مهمان هم دعوت کردی 😐🤦 

مشخصه این مرد میگه این همه کار می‌کنه یک اتاق نمیتونه جمع کنه ؟؟!! 

برای پیری هات از الان جون نگه دار 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

عزیزم میدونم درکت میکنم منم ۳ تا پسر بچه از ۶ ساله تا ۱ونیم ساله دارم اما اینو از من بشنو شوهرت و باید با سیاست به راه بیاریش حتما خسته بودی حقم داشتی ولی لحن دستوری روی مردا حواب نمیده میندازتشون سر لج کاشکی بتونی یه سری صوت هست گوش بدی اونا خیلی کمکت میکنه

عزیزم مگه رباتی که انقدر کار میکنی ؟؟

چرا عادتش دادی به اینکه همیشه شما باید همه ی کارا رو انجام بدی ؟؟ 

مگه همیشه همه جا باید تمیز باشه ؟؟ 

بعدهم واقعا نیاز بوده که خانوادشو دعوت کنی اونم درست بعد از زایمانت ؟؟ به جای اینکه اونا بیان بهت کمک کنن شما جلوشون سفره انداختی ازشون پذیرایی کردی ؟؟ 

بزرگترین اشتباه رو خودت کردی که زود دوییدی رفتی خونه و شروع کردی به کار کردن و اونممم مهموووون دعوت کردن!!!!

خودت برا خودت ارزش قائل نیستی که اون باشه

بهش نشون بده زایمان سخته راحت جلوه اش نده که فشارش رو خودت باشه

باید یاد بگیره مسئولیت بچه با هردوتونه

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
منم صوت میخوام از کجا گوش بدم 😕

عزیزم صوتهای استاد حبشی در باره حفظ اقتدار مرد. و اینکه توی نرم افزار ایتا کانال تنها مسیر آرامش رو عضو بشو الان کلاس همسرداری دارن شرکت کن واقعا عالیه بی نظیره لینکشو بدم؟

عزیزم این رفتار ها یک شبه بوجود نمیاد  البته بستگی به رفتار آقا داره ها  ولی شما که پنج ...

نه من خیلی ازش کار می‌خوام کلا زندگی ما به همین بحث میگذره. اول هفته گذشته یه لیست کار ۷ موردی نوشتم کارهای مردونه و تعمیراتی که خیلی هم کار نداشت بخاری رو جمع کنه. کولر رو راه بندازه چون خونه ظهرها گرمه . از این جور کارهای مردونه. که میشد سه چهار روزه تمومش کنه اونقدر لفت میده جونت به لبت میرسه. بخدا دیگه از رو رفتم. خونه مون همیشه بهم ریخته است چون نمی‌رسم جمع کنم و ریخت و پاس بچه ها زیاده و منم دست تنها. و ایشون هم کمک نمیکنه. یعنی خودکار نیست حتمااااا باید بهش بگی. 

وقتی هم میگی چندییین بااااار مدام باید بگی تا از جا بلند بشه اونم احتمالا دعوامون میشه که بلند بشه. منم واقعا تو این شرایط یا باید از دست اون حرص بخورم یا خودم کارها رو انجام بدم . به خدا امروز نبود یه نفسی کشیدم بدون اعصاب خوردی خودم کار کردم. گفتم به جهنم که نیست و کمک نمیکنه. اما انتظار این رفتارها رو نداشتم. 

کلا خیییلی تنبل بار اومدن . پدرش به لیوان جالبه جا نمیکنه 

مادرشون حتی پشت سرشون در دستشویی رو هم می‌بنده . آشغال بیرون می‌ذاره . اینم اینجوری شده از شانس من