خیلی از دوستان. در جریان هستید ک من تو تعطیلات نوروز تصادف کردیم و وضعیت جسمانی و روانیمون خیلی اسیب دید خدارو شکر همین ک زنده ایم خیلی شاکرم ولی نقص صورتمو میبینم حالم خیلی بد میشه حدودا یک ماه میشه ک از این اتفاق گذشته امروز ک رفتم پیش دکترم گفت باید بپذیری چاره ای جز این نداری.راست میگه چاره ای ندارم ولی هی خودمو میبینم هی اشکم میریزه دلداری نمیخام بگید چجوری کنار بیام
تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان هرچی بگیم ذهنت قبولش نمیکنه ولی اینو بدون زمان همه چیزو درست میکنه.
دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
دکترم گفت بینیمو زیر دو سال نمیتونم عمل کنم چون تمام استخون خاش خورد شده و زیر دو سال محاله عمل بشه برای تغییر سایز چشمم گفت قبول کن این موضوع رو و اینکه گونه سمت چپ بزرگتر از سمت راسته گفت چاره ای جز پذیرش نداری شاید طی چند سال اینده عصب صورتت برگرده و حس کنی.
بچه ها من شاغلم هر روز بچه هاکو کلاس میبرم روزانه خیلی تو اجتماع بودم اهل هیچ ارایش وعمل و ... نبودم اونقدر اعتماد به نفس داشتم ک بگم همینجوری زیبام الان همسرم نگام میکنه داد میزنم ک نگام نکن.یک ماه هست خونه ام جزدکتر جایی نرفتم حالم خیلی خرابه نمیتونم خودمو چجوری معرفی کنم ب ادمهایی ک قبلا منو میشناختن.نمیتونم.