2777
2789
عنوان

چقدر طول میکشه تا فراموش بشه یکی

841 بازدید | 24 پست

واقعا چقدر طول میکشه ک آدم مووآن کنه؟

واقعا دوست دارم رهاش کنم از تو فکرم 

ولی هرکاری میکنم ، هرچقدر گریه میکنم براش تموم نمیشه،انگار توو گلومه گیر کرده نمیره پایین 

خیلی هم درگیر کار و درس هستم اما به جرائت میتونم بگم دقیقه ای نیست که بهش فکر نکنم😭

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤

تلاش کردن برای فراموش کردن کسی مثل این میمونه که تلاش کنی کسی رو به خاطر بیاری که هیچوقت نمیشناختی..

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاطره ها که فراموش نمیشن ولی مرور زمان کمرنگشون میکنه حالا بستگی داره چه قدر اون ادن عزیز بوده باشه برای بعضی ها یه هفته برای بعضی ها چند سال

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
تلاش کردن برای فراموش کردن کسی مثل این میمونه که تلاش کنی کسی رو به خاطر بیاری که هیچوقت نمیشناختی..

گاهی با اون همه خاطره خوب ک ازش دارم میگم کاش هیچوقت سر راهم قرار نمیگرفت وقتی قسمت من نبود 

واقعا قلبم هزار پارس 

گاهی با اون همه خاطره خوب ک ازش دارم میگم کاش هیچوقت سر راهم قرار نمیگرفت وقتی قسمت من نبود  و ...

درک میکنم

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

مثل من ولی من دیگ با خودم کنار اومدم ب خودم گفتم اگه قسمت من باشه ی روزی بهم برمیگرده  

به امید برگشتش دارم تحمل میکنم این روزارو منم ، صبر انتخابم نیست اما مجبورم :)

به امید برگشتش دارم تحمل میکنم این روزارو منم ، صبر انتخابم نیست اما مجبورم :)

عزیزم منم امید دارم ولی شعله امیدتو خاموش کن..امید نابودت میکنه

در دایره ی قسمت،،🖤ما نقطه ی تسلیمیم🖤...لطف آنچه تو اندیشی🖤..حکم آنچه تو فرمایی🖤
اگه دوسش داری از ته دل هیچوقت فراموش نمیشه ولی   شاید یه مدت بعد کمرنگ بشه

همش میگم دیگه نکنه کسیو اینطوری بتونم دوست داشته باشم 

اگه این حسارو دیگه نتونم تجربه کنم

واقعا قلبم هزار پارس 

عزیزم منم امید دارم ولی شعله امیدتو خاموش کن..امید نابودت میکنه

دقیقا

امید دارم به آدمها و این بده 

حالا چند بارم باهاش تماس گرفتم حرفای معمولی و حال و احوال پرسی و میدونم که دوستم نداره دیگه ولی نمیوام باور کنم:)

اگه عشق اول باشه هیچ وقت فراموش نمیشه فقط کمرنگ میشه و عادی تا وقتی که یکی بهتر از اون سر راحت قرار بگیره

بعد از گذشت ۱۰ سال هنوز به فکرشم با اینکه فهمیدم اشتباه بوده فکره دیگه میره سمتش البته عشق جدید هم ندارم بی تاثیر نیست😑

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم