ریحاناجووون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 1793 عنوان سردوز 97 بازدید | 4 پست سلام میخوام سردوز بخرم سه نخ براخیاطی خودم میخوام چه مارکی بخرم خوبه اگه دست دوم خریدم به چیش توجه کنم چطوری بفهمم سالمه خوبه ممنون میشم راهنمایی کنید براتون صلوات میفرستم یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰 1402/02/07 | 00:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طایی عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 6281 به تیغه ش توجه کن خوب باش و اگه بشکنه ایا جایی داره که دوباره بخری ؟چون بیشتر دسته دوها تیغه شون اگه بشکنه دیگه تو بازار نداره که بخای بخری خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم
ریحاناجووون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 1793 به تیغه ش توجه کن خوب باش و اگه بشکنه ایا جایی داره که دوباره بخری ؟ چون بیشتر دسته دوها تیغه شون ا ... چه مارکی خوبه تیغه ش کجاشه اونجاکه میدوزه منظورت سوزنشه بیشترراهنماییم کن لطفا یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
طایی عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 6281 چه مارکی خوبه تیغه ش کجاشه اونجاکه میدوزه منظورت سوزنشه بیشترراهنماییم کن لطفا غره عزیزم خمونجا که سوزنش هست و میدوزه تیغه هم داره که میبره همون تیغه باید خوب باشه مارک یکی من جوکی هست راضیم دست دو خریدم خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم