2777
2789
عنوان

حرف های روز خواستگاری

263 بازدید | 18 پست

همیشه واسم سوال بوده،روز خواستگاری میرن تو اتاق چی میگن؟😐

فکر کنم اگه خواستگاری من بیان باید عین بز بهش زل بزنم ببینم چی میگه تا جوابشو با "اهوم" بدم:)))

درست زندگی کن،تنها میخوابی توی قبرت!‌🤍کامنتامم لایک کنید خوشم میاد🗿عاشق رنگی نوشتن توی نی نی سایتم ولی هیچوقت حوصله ندارم:))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به هم بخورین، حرف خودش بینتون پیش میاد، با بعضی ها هم هرکار کنی نمیتونی ارتباط بگیری

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

خدایی بدون اغراق خیلی خواستگار داشتم بعد من همه خواستگرام فقط اومدن حرف زدن همه رو رد کردم ب اونجا ک بریم حرف بزنیم نرسید ۲تاشونم عمم بیرون کرد🥲😂😂😂😂😂😂😂😂ولی شوهر خودم ۴بار اومد خواستگاریم

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

گوگل سرچ کن واست میاد

اونا خیلی سوسولیه 

میخوام ببینم بچه ها چی گفتننن

درست زندگی کن،تنها میخوابی توی قبرت!‌🤍کامنتامم لایک کنید خوشم میاد🗿عاشق رنگی نوشتن توی نی نی سایتم ولی هیچوقت حوصله ندارم:))
🤣🤣🤣با وجود تاهل منم نمی‌دونم والا.

هیچی نگفتین به هم؟

یا هیچ کار...نکردین؟🤣😂😂

سرچ کن نت  

به درد نمیخورد متاسفانه

ما حرفا روز خواستگاریمون و سالهاست زدیم، اون روز هیچ حرفی نداریم    

خوشم اومد:))))

هیچی نگفتین به هم؟ یا هیچ کار...نکردین؟🤣😂😂

من کلا اجازه نمی‌دادم هیچکس وارد خونمون بشه.هر وقت کسی خواستگاری میکرد خودم باهاش میرفتم بیرون یک جلسه یا چند جلسه ببینم چند مرده حلاجه‌.

همسرمم اجازه ندادم از اول بیان،چند ماه با اطلاع دو خانواده خودم باهاش رفت و آمد کردم و بعد که اوکی دادم اجازه دادم با خانواده ش بیان.اینه که حرفی نبود که بگیم تو اتاق😒😂

من کلا اجازه نمی‌دادم هیچکس وارد خونمون بشه.هر وقت کسی خواستگاری میکرد خودم باهاش میرفتم بیرون یک جل ...

راضی هستی حالا؟🤣