2777
2789

بچه ها قبلا گوشت چرخ کرده رو با سویا مخلوط کرده بودم تو فریزر داشتم همسرم نمیخورد و ایراد میگرفتم😶

امروز به سرم زد همبرگر درست کنم ببینم متوجه طعمش میشه یا نه یه بسته از اون چرخ کرده که با سویا قاطی بود در آوردم یخش که وا شد دوتا پیاز بزرگ رنده کردم و آبش گرفتم ۳ حبه سیر رنده کردم نمک فلفل آویشن آرد نخودچی ۴ ۵ قاشق پر زدم و خوب ورز دادم گزاشتم ۱ ساعت استراحت کرد

من چون قالب همبرگرزنی ندارم تو ماهیتابه نچسب روغن ریختم وقتی گزاشتم حسابی داغ شه وقتی داغ شد از گوشت مثل حالت کوفته برداشتم و تو ماهیتابه مثل همبرگر باز کردم با دستم حالت گرد بهش دادم یه طرفش که سرخ شد طرف بعدیشو سرخ کردم فقط اولش یکم زیرش بلند کردم که نچسبه بعد که دو طرفش سرخ شد یکم پنیر پیتزا ریختم و گزاشتم آب شه وتبدیل به چیزبرگرش کردم😍😍😍 با نون باگت خیارشور چیپس و گوجه ساندویچ درست کردم همسرم ۲ تا خورد😁😁😁باورش نمیشد خونگیه میگفت از بیرون خریدی

حتما درست کنین عالی میشه😍😍😍

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم تقریبا یه ساعت نیم ورز دادم موند تو یخچال

بعدشم حالت همبرگری را بیرون تو بشقاب درست کنی بهتره تا تو ماهیتابه مسطحش کنی، کمتر میچسبه، در کل نوش جان

هستیا و آتنا الهه خرد و دانایی زنان بودند.
ممنونم فقط میشه بگی چقدر گوشت و چقدرسویا چرخ کردی واسه دو نفر؟

عزیزم من از قبل درست کرده بودم گوشت سویا رو اصلا قصد همبرگر درست کردن نداشتم دیدم شوهرم نمیخوره میگه طعم سویا میده گفتم دور که نمیریزم بزار همبرگرش کنم ولی برای ۳ کیلو گوشتم ۲ بسته کامل سویا سبحان زده بودم 

امشب یه بسته چرخ کرده درآوردم ۳ تا همبرگر شد

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱