2777
2789

پنج روزه اومدم قهر واس کتک پسرم همش بیقرار باباش بود دلش تنگ میشد الان زنگ زدم باباشون ببرتشون بیرون 

شوهرم زنگ زد بخاطر بچه هامون امشب اروم شو خودتم بیا بعد دوباره میارمت خونه بابات بزار بچه هامون خوشبگذرونن 

نرفتم خونوادمم گفتن نرو 

بهش گفتم بشرطی برمیگردم سر زندگی که بیایید تعهد بدی حق طلاقمم بدی میگه نه برو طلاقتو بگیر اگه تعهد میخای 

الان قلبم داره تیکه تیکه میشه که با دستای خودم بچه هامو دادم بهش اشکم بند نمیاد بغضم داره خفم میکنه 

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچهات بهونتو میگیرن مجبور میشه کوتاه بیاد

نه اخر شب میارتشون میدونم ولی خودم حالم بده که تو این اوضاعیم

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐
چرا برنمی‌گردی بچه‌هات گناه دارن 

گفتم حق طلاقمو بدی تعهدم بده دست بهم نزنی میام میگه نه بیا قول میدم کاری بهت نداشته باشم

همونطور گه بچه ها بهانه باباشون گرفتن قطعا تو رو بیشتر میخوان  اینجور که مشخص باباشون نمیخواد ...

اره اذیت نمیکنه بچه هاشو دوس داره میاره ولی خوب حال خودم بده سردرگمم

حالا چرا نرفتی 

خونوادمم نذاشتن گفتن نمیخاد بری 

به خاطر اینکه کتکت زده رفتی خونه بابات؟چند بار زده و علتش چی بوده.

شوهر منم اگه برم رو اعصابش کتکم میزنه. منی که شاغلم و حقوقش تو زندگیمه ولی بعدش که اروم میشه منم محکم میزنمش.ولی مهرش از دلم رفته و انگار نمیخوامش

گفتم حق طلاقمو بدی تعهدم بده دست بهم نزنی میام میگه نه بیا قول میدم کاری بهت نداشته باشم

یه فرصت دیگه بهش بده اگه منت کشی کرد 

ولی اگه تکرار کرد حتما با اون وضعی ک کتک خوردی برو پزشک قانونی شکایت کن 

امروز با خانمی آشنا شدم که طلاق گرفته بود دوتا بچه رو داده بود به پدرش و دوباره ازدواج کرده بود و بچه دیگه هم داشت ولی خیلی ناراحت بود می‌گفت اگه صبر می‌کردم حداقل بچه‌هام بزرگ بشن بعد طلاق می‌گرفتم شرایط ازدواج اولش خیلی بد بود 

زود تصمیم نگیر اگه گفت بیا کاری ندارم برگرد بزار بچه‌هات بزرگ بشن

اخه مردا میترسن از این حق ،فکر میکنن زن نقشه کشیده واسه طلاق ،بخصوص اگه بین شون مثل شما اینجور قهر باسه ،شاید واقعا راست بگه و اذیتت نکنه حداقل تعهد بکیر و یک فرصت بده حق طلاق که محاله بدن ،دوستمم خیلی پیگیر بود مرده اصلا می ترسید نمیداد میگفت از دستش میدم 

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
به خاطر اینکه کتکت زده رفتی خونه بابات؟چند بار زده و علتش چی بوده. شوهر منم اگه برم رو اعصابش کتکم ...

اره چون کتکم زده اومدم 

اوایل خیلی میزد ولی همون موقع یه دعوای بد کردم گفتم اگه یبار دیگ بزنی قید همه زندگیو میزنم میرم بعد پنج سال باز زد نتونست خودشو کنترل کنه