2777
2789
عنوان

مستاجری بددردیه

305 بازدید | 28 پست

فکرم خیلی درگیره میشه راهنماییم کنید.من الان مستاجرم ویک ماه دیگه قراردادمون تموم میشه .الان تو بالاشهرهستم وچندساله اینجام صاحب خونه هم هرسال ازسال قبل گرونترکرده ولی خب چاره چیه دیگه حالام بهش چندروزه زنگ میزنیم که امسال چه جوری میدی بهمون هی میگه تاچندروزدیگه جواب میدم دل تودلم نیست الان میخوادچقدگرونش کنه چون امسال وحشتناک گرون کردن .حالا ما پایین شهر ی خونه ۷۰متری داریم که خالیه نمیدونم فکرم درگیره اینجابمونم خداتومن کرایه بدم یابرم توخونه خودمون خونه مون پایین شهره وقدیمی نمیدونم چیکارکنم .چندساله اینجازندگی میکنم به اینجاعادت کردم ولی دیگه ازدست کرایه دادن ودلهره هم خسته م بخداروحم خسته است😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه رو بازسازی میکردی میرفتی داخلش 

این همه کرایه و پول پیش هم نصفشو خرج خونت میکردی 

نصفشم یه خونه معمولی کرایه میکردی تا خونت اماده میشد

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 

معلومه برو خونه خودت،چندسال اونجا میمونی،پولی که بابت رهن و اجاره میدی بالاشهر رو بزار رو همین خونه پایین شهر یکم بهترشو بخر.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

حالافک کن ما۳۲ساله مستاجریم اونم۶نفررررر🙁

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه