2777
2789

بچه ها من تقریبا از دو روز پیش حالم واقعا داغونه الانم دارم گریه میکنم افسردگی گرفتم اما شوهرم اصلا اهمیت نمیده کاری نمیکنه که حالم بهتر شه تازه بدتر اذیتمم میکنه چندبار بهش گفتم پاشو بریم بیرون یکم هوا بخوریم نیومده همش میاد خونه غذاشو میخوره و میره و اصلاااا بهم محبت نمیکنه و تلاشی برای بهتر شدن حالم نمیکنه 

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم

واقعا عذاب میکشم خیلی بده 

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝

من تو بدترین موقعیت هاشوهرم همراهم نبوده همراهیشم زجر آور بود 

ختنه پسرم بردم بیمارستان با بیهوشی بود شوهرم اصلا نیومد من از صبح رفتم تا۵ بعدازظهر دیگه ۵شش بود اومد دنبالمون بچه هارو از اتاق عمل میگرفتیم میرفتیم بخش یه نیم ساعت بعدش ترخیص بودن تموم پدرا بال بال میزدن دور تخت بچه هاشون شوهرمن نشست روی صندلی تکونم نخورد خانمای اونجا خیلی نگاه های سنگینی میکردن وقتی اومدم خونه خیلی گریه کردم همیشه موقعیت هایی ک واسه من سخته نیستش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

شما فقط حوصلت سر رفته اه اه انقد بدم میاد ی عده لوس تا یذره حوصلشون سر میره میان میگن افسرده شدیم و ...

شما در درجه اول خودت مسعول خوب کردنه حال خودتی وقتی اینو بلد نیستی از شوهر خودت دیگه توقع نباید داشته باشی!

به خودت برس قشنگ وقتی غذا خورد توام حاضر  شو بگو منم میرم بیرون لازم نیست با کسی بری واسه خودت وقت بذار ببینه خودت به  خودت میرسی و اهمیت نمیدی به بی توجه ایشون  و منتظرش نیستی درست میشه 

رسیدن فردا برای هیچ کس حتمی نیست،پس به کسانی که دوستشان دارید ابراز عشق کنید، شاید فردا هرگز نیاید