این موضوع مال ایام عید رفته بودیم مسافرت تو پارک نشسته بودیم چن تا خانواده با یه ماشین سنگین پشتش جا انداخت بودن اومده بودن یهو دیدم یه جیغ بچه اومد نگاه کردم دیدم یه چوب تو دست پسره ۷یا۸ساله بود باباش از دستش کشد زد تو کمر بچه و با سیلی افتاد ب جون بچه مامانش گرفتش تو بغل مامانه شروع کرد فوش دادن ب مرده یهو مرده پرید زن و خواست زنه بزنه بچه گرفت از دست زن ایقد زدش بردش پشت کامیون میزدش با صدای بلند میگفت اگ صدات اومد خفه ات میکنم هق هق بچه هنوز تو گوشمه نزدیک ۱۰ نفر باهاشون بودن کسی حرفی نمیزد مامان بچه هم از ترس فقط وایساده بود دم در کامیون اشک میریخت میترسید جلو یره من چن بار خواستم برم دعوا کنم مرده شوهرم نزاشت گفت حتما مرده مشکل داره ک بقیه ساکت موندن هنوز تو فکر اون بچه ام آخه چرا بچه هق هق گریه میکرد یهو یواش میگفت مامان باباش باز میزدم میگفت خفه شو خفه شو بی صاحبا فلان آخر راننده ریختشون پشت ماشین درشون بست حرکت کردن باز هم صدا مرده میومد ار اون روز با خودم میگم خدایا چی شد اون بچه مامانش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان مقصر شد زن ؟همه پاک بودن محرم فقط مادر شناخته شد ک خاک تو سر مادرش کنی
جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ میکنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
همیشه تو این مواقع میگم باخودم که کاش این ادما عقیم بودند و خدایا به ادمای بی لیاقت بچه نده اگرهم میدی اون ادما رو زود ازدنیا ببر چون اون طفلک گناهی نداره بسوزه به روانی بودن پدریامادر بیمارش