2777
2789
عنوان

کردااااااا توخدا بگین لباس چی بپوشم🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 23 پست
مرسی فداتشم خودم چون محجبه هستم اصلا با شومیز شلوار تو مراسم مختلط نمیتونم برم نظرم مانتو بود ولی ال ...

اگه داری که بلند بپوش چون نمیدونستی گفتم راحت باشی سختت نباشه واسه لباس

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

بله .کوردها روی بلندی لباس حساس اند ..الانو نمیدونم.چون سالهاست عروسی اون سمت نرفتم

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚                                           💫 لینک گروه سربازان آقا صاحب الزمان (عج) _ختم قران هفتگی بانوان _ 👇                                https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی یه پیراهن بلند دارم دوتا مجلسی بلندم دارم که کاملا پوشیدن فقط قسمت شونهاشون بازه اگه مختط باشه ...

نه اسکال نداره همینکه سینه و پاها مشخص نباشه اوکیه.دوست داستی عکس بزار ببینیم.میتونی موهاتو باز بزاری.کلا ما کوردا لباس لختی نمیپوشیم اما پوشیده ی کامل هم نداریم.

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
نه اسکال نداره همینکه سینه و پاها مشخص نباشه اوکیه.دوست داستی عکس بزار ببینیم.میتونی موهاتو باز بزار ...

نه موهام که باز نمیذارمم واسا عکس بذارم

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

اینارو دارم با یکی دیگه که عکسش ندارماونم خیلی خوشگله ولی مثل اینا مجلسی نیس جای مانتو هم استفاده میشه تا مچه

لباسات خیلی خوشگلن عزیزم 

اولی رو خیلی دوست داشتم 

اتفاقا از اینجور لباسا هم میپوشیم

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
لباسات خیلی خوشگلن عزیزم  اولی رو خیلی دوست داشتم  اتفاقا از اینجور لباسا هم میپوشیم

واقعا فدات 🧡🧡اره دوستان که گفتن بلند اولین گزینه اون اومد جلو چشمم 

واقعا فدات 🧡🧡اره دوستان که گفتن بلند اولین گزینه اون اومد جلو چشمم 

خوشبگذره بهت عزیزم انشاالله که خاطره خوبی برات بشه خوشگل خانوم❤❤❤