2777
2789

پس فردا عروسی دوست شوهرمه دعوت کردن میخایم بریم کرد هستن اونا ما ترکیم بعد نمیدونم رسمشون چ شکلیه چی میپوشن من چی بپوشم کمک کنین بنظرتون مانتو مجلسی بوشم یا شومیز شلوار یا مجلسی 

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش یه لباس کوردی میدوختی یا میخریدی  من عاشق لباس کوردیم کورد کجا کدوم شهر

بوکان منم عاشق لباس کردیم واسه عروسی داداشم دادم بدوزن ولی هنوز اماده نیستش

یا لباس کردی یا پیراهن بلند اگر نداشتی هرچی دوست داشتی بپوش.عروسی ما لباسا خیلی فاخر و زرق و برق دار هستن.میتونی کرایه کنی.

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

عروسی هاشون مختلط هست 

من تو عروسی کوردها مانتو مجلسی پوشیدم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

گلم هرچی دوس داری بپوش ما هم کوردی میپوشیم هم لباس فارسی مجلسی  کت دامن  کت شلوار  

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
یا لباس کردی یا پیراهن بلند اگر نداشتی هرچی دوست داشتی بپوش.عروسی ما لباسا خیلی فاخر و زرق و برق دار ...

مرسی یه پیراهن بلند دارم دوتا مجلسی بلندم دارم که کاملا پوشیدن فقط قسمت شونهاشون بازه اگه مختط باشه فکر نکنم بشه

خب لازم نیست شمام مثل ما کوردا بپوشید،میتونید یه لباس مجلسی پوشیده بپوشی چون خانم و آقا قاطی میشن مع ...

دستت طلا دازم اتفاقا یکی

گلم هرچی دوس داری بپوش ما هم کوردی میپوشیم هم لباس فارسی مجلسی  کت دامن  کت شلوار  

مرسی فداتشم خودم چون محجبه هستم اصلا با شومیز شلوار تو مراسم مختلط نمیتونم برم نظرم مانتو بود ولی الان که نظر دوستانو میبینم بهتره پیراهن بلند بپوشم