2777
2789
عنوان

سوال راجع به طلاق و مهریه و روند دادگاه دارید بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 7603 بازدید | 144 پست
عزیزم میدونم  متوجه شدم توی پیام قبلیتون .🌹  میخواستم ببینم شما در این مورد اطلاع دارین ...

وقتی سند نیست پیام در دادگاه 

پس برای چی استعلام بگیره 

تازه ته تهشم خیانتش ثابت بشه .۹۹ تا شلاق و تمام .

بیخودی به نظرم نه هزینه کن و نه عمرتو بزار تو دادگاه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای خودم نیست .  برای دوستانم قصدش همین حال گرفتن و آبرو ریزی برای دختر خانوم .

پس شکایت کنه 

حتی اگر ثابتم نشه حداقل تن و بدنش بلرزه 

عکس و پیام کافی نیست اما همین تلاطمش پدرشون رو درمیارا

لطفاً این دوتا سوال رو برام جواب بدید ممنونم 1_پروسه طلاق خانمی که شوهرش معتاده ولی کمپ نرفته و مدرکی نیس حدود یکسال گم و گور شده چقدر طول می‌کشه2- خانمی که یه دختر 13 ساله داره میخواد از شوهرش جدا بشه شوهرش کار نمیکنه و خرج زنوبچشو نمیده دادگاه دخترو به خانم میده؟اگه خانم بچه رو بدون اجازه با خودش به یه شهر دیگه ببره واونجا زندگی کنه مشکلی پیش میاد؟

دنبال زندگی هست یا طلاق بی دردسر ؟

خودش ک دنبال زندگیه دوستش داره ولی خانمش هر دفعه یک حرکتی میزنه

فک کنم خانمش طلاق میخواد حاضر نیست حتی باهش حرف بزنه هرکیم واسطه میکنن بی احترامی میکنن خانواده اش و خودش

سلام عزیزم... خسته نباشید. من مهریه خودم رو اجرا گذاشتم پارسال... اول از همه توقیف اموال بود که ماشین همسرم رو توقیف کردم و در نهایت بعد از چند ماه و یه سری ماجراها فروختم و پولش رو گذاشتم بانک... باقی مهریه که سکه بود رو هم اجرا گذاشتم... حتی حکم هم بریدن و گفتن باید ۲ الی ۳ سکه بهم اول بده و بعد هر ۱۰ ماه, ۱ سکه. خلاصه با وجود این وضعیت, کشمکش هایی توی خونه پدرم بوجود آمد و نتونستم اونجا بمونم و برگشتم دوباره سر زندگی...

می خواستم بپرسم من که نرفتم اجرای احکام و حدودا ۶ ماه میشه که مراجعه نکردم دیگه به دادگاه بابت ادامه پرونده و گرفتن سکه... الان این پرونده بسته میشه؟ یا هر وقت بخوام پیگیری کنم اکیه؟

سلام عزیزم... خسته نباشید. من مهریه خودم رو اجرا گذاشتم پارسال... اول از همه توقیف اموال بود که ماشی ...

شما باتوجه به تورم‌پارسال و شرایط مالی پارسال تقسیط شده مهریتون 

بنابراین ۵ سال دیکه به همین منوال نخواهی گرفت چون به طور قطع اعسار مجددا خواهد زد 

لطفاً این دوتا سوال رو برام جواب بدید ممنونم 1_پروسه طلاق خانمی که شوهرش معتاده ولی کمپ نرفته و مدرک ...

سواال اولتون 

مدرکی واسه اعتیاد وقتی نیست نمیتواند بااین استناد جدا شود اما اگر اقایی ول کنه بره بالای ۳ سال راحتومیشه جدا شد 

سوم دومتون دختر ۱۳ ساله حضانت نداره اصلا ..دختر ۹ سالگی از حضانت خارج میشه 

شما باتوجه به تورم‌پارسال و شرایط مالی پارسال تقسیط شده مهریتون  بنابراین ۵ سال دیکه به همین م ...

بله درسته... متشکرم از پاسختون 

فقط اینکه الان این پرونده به طور موقت بسته شده؟ یا هر زمان که اقدام کنم, باید هزینه ای بپردازم؟ آخه شنیدم میگن برای اقدام مجدد باید بخشی از مهریه رو به دادگاه بپردازم که واقعا سنگینه... منم با توجه به شرایط, فعلا سر زندگی هستم...‌‌‌‌‌‌ولی خب آینده قابل پیش بینی نیست و مهریه هم تنها چیزیه که اگه خواستم برای طلاق اقدام کنم توی دستمه...  

بله درسته... متشکرم از پاسختون  فقط اینکه الان این پرونده به طور موقت بسته شده؟ یا هر زمان که ...

هر زمان که شما مهر بزاری اجرا باید هزینه دادرسی رو پرداخت کنید زمان وصول مهریتون فرقی نداره الان یا بعد 

اگر در زمان زندگی هم سکه بگیری که بازه 

وگزنه از اول اقدام باید بشه 

هر زمان که شما مهر بزاری اجرا باید هزینه دادرسی رو پرداخت کنید زمان وصول مهریتون فرقی نداره الان یا ...

آها درسته... شرط همسرم برای ادامه زندگی این بود که من سکه رو دریافت نکنم...‌‌‌‌‌منم آنقدر شرایطم داغون بود اصلا نفهمیدم چیه شرایطم قبل عید اومدم خونه همسرم...‌‌‌‌‌ولی ته دلم نگرانم از مهریه... نه به خاطر جنبه مالی... بلکه برای طلاق و اینا... 

یکی از بستگان گفتن اگه تاخیری در روند اجرای احکام پیش بیاد و من دیگه اقدامی نکنم موقتا, احتمال اینکه دادگاه هزینه بالایی معادل بخشی از مهریه رو بخواد هست..‌‌‌‌.

بخاطر همین گفتم بیام سوال کنم 

آها درسته... شرط همسرم برای ادامه زندگی این بود که من سکه رو دریافت نکنم...‌‌‌‌‌منم آنقدر شرایطم داغ ...

به نظر من جای مهریه دوسالی یک سکه 

فکرت بشه دوچیز 

اول کار و استقلال مالی 

دوم ترمیم رابطت 

که اگر دومی نشد اولی نجاتت بده 

مهریه به هیچ دردی نمیخوره گلم اونم دوسالی یکی