2777
2789
عنوان

سوال راجع به طلاق و مهریه و روند دادگاه دارید بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 7603 بازدید | 144 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مممممنون عزیزم فقط متوجه جواب سواله "زن میتونه ثابت کنه یا نه"نشدم ....

نمیتوانید 

چون فقط مرد دادخواست داده 

اما اگر زن مهرشو بزاره اجرا جداکانه چون نامه توقیف میدیم تا ۶ ماه قابل استعلامه انتقال اموال و قابل پیگیری 

بگذره دیگه کاری نمیشه کرد 

یکی از آشنایان با خانمش بحثش شده فرداش ک آقا سرکار بوده خانمش همه وسایلشو جم کرده رفته هرچیز ارزشمندیم ک تو خونه داشتن برده هرچی بهش زنگ میزنه یا واسطه میفرسته ک بیاد حداقل حرف بزنن مشکلشونو بگن میگه میخوام یک چند مدت از هم دور باشیم ایشونم میخواد تکلیفشو بدونه ک میخوادش یا نه بنظرتون چکار کنن مادر خانمش خیلی دخالت میکنه تو زندگیشون میگه مسخره میکنن قیافمو بهم تیکه میندازن خودش عاشق خانمش بود ولی هر سری سر یک موضوع کوچیک جنگ و جدل راه میندازه برای همین الان یکم دلسرد شده بنظرتون چکار کنه

کدوم به نفعمه من بکارت کاملا ارتجاعی دارم میتونم هم بگم باکرم هم بگم نیستم

به دختر باکره نیمی از مهر تعلق میگیره 

و میتواتد دختر از حق حبس استفاده کنه یعنی بگه اول مهرمو بده تا بیام زندکی کنم 

البته که شوهرشما اینبار دتبال زندگی نیست 

دراینصورت حتی شکایتم کنید و محکومم بشه اگر نخواد بیفایده هست 

به دختر باکره نیمی از مهر تعلق میگیره  و میتواتد دختر از حق حبس استفاده کنه یعنی بگه اول مهرمو ...

خیلی ممنون از راهنماییتون، فقط یه سوال با درامد۱۵ میلیون تقسیط مهریه معمولا چند ماهی یک سکه میشه؟

در مورد  خیانت میتونم سوال کنم ؟  اینکه دادگاه اجازه استعلام پیام ها میده ؟ و اینکه تا چن ...

دوست عزیزم 

پرونده طلاق هیج ربطی به خیانت نداره 

چون خیانت و درواقع رابطه نامشروع یک دادخواست کیفری باید مطرح بشه 

و در پرونده طلاق اصلا وارد این مباحث نمیشن 

شما باید جداگانه طرح دعوی کنید 

پیام اماره هست نه سند