2777
2789
عنوان

کمکم میکنین خواهش میکنم🙏

84 بازدید | 5 پست

دخترم میخواد بره پیش دبستانی 

اما نمیدونم سنجش کی ببرمش ایا از طرف مدرسه میفرسن یا خودم باید برم برا ثبت نامش موندم ببرمش دولتی یا غیر دولتی کدومش بهتره؟ واینکع دخترم دوس داره مدرسه ای بره ک دختر داییشم اونجاس(غیر دولتیع) از الان باهم تو رقابتن هردوشون همش میاد تعریف میکنه از مدرسه و دوستاش 

دخترمم میگه فقط منو ببر مدرسه ی اجی ....و اینکع‌نگرانم بعد ها ب اختلاف بیفتن همش مقایسه کنه خودشو و...

میشه راهنماییم کنید..

خداجونم بی نهایت عاشقتم🌈💜
هیچ خوب نیس آدم تو مدرسه فامیل داشته باشه بنظرم برا بچه ابتدایی خرج بیخوده غیرانتفاعی فرستادن تو دول ...

اینا همسنن اما یکیش نیمه‌اولن یکی نیمه‌دوم خیلی نگرانم 

تو شهری ام ک هستیم بهترین مدرسع همونیه ک دختر برادرم میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا همسنن اما یکیش نیمه‌اولن یکی نیمه‌دوم خیلی نگرانم  تو شهری ام ک هستیم بهترین مدرسع همونیه ...

بنظرم رقابت پیش میاد ولی اگه برات هزینش مشکلی نیست ببرش  منتاها بچه ها که غیرانتفاعی میرن توقع شون خیلی بالا میره بعدش

بنظرم رقابت پیش میاد ولی اگه برات هزینش مشکلی نیست ببرش  منتاها بچه ها که غیرانتفاعی میرن توقع ...

نه‌در توانمم نیس با کلی زحمت میخوام‌جورش کنم 

چون جدا شدم و دختر کنار خودمه و‌دست تنهام

نه‌در توانمم نیس با کلی زحمت میخوام‌جورش کنم  چون جدا شدم و دختر کنار خودمه و‌دست تنهام

عزیز امروز میذاری این مدرسه فردا میگه اون مدل تبلت اون یکی مدل وسیله بازی اون جور گوشی اون جور گیم نت فلان مدل کیف و کفش رو میخوام معمولا بچه ها تو غیرانتفاعی جزو خانواده های پولدارن و خب همش میان از همه وسایلاشون حرف میزنن بچه ات غصه میخوره بنظرم پولشو جمع کن بفرستش مدرسه دولتی ولی بره کلاس زبان یا یه کلاس موسیقی اینجوری لولشم میره بالا 

برای سنجش هم خودت باید تو سایت ثبتنام کنی