الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با فیلمای ترسناک ترکیه حال کردم سجین و دابه رو ببین
بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎
این کاربری دست دو نفره :) یک اکسوال / یک آرمی. یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله. دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی. ENFP/INTJ. یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.
سجین دیدم انقد الکی بود و نترسیدم ک بعد ۴ام ۵ ام بود فک کنم دیگ ندیدم
ببین من خیلی وقت پیش بود دیدم فیلم ترکی بود برا دختره از دوران جنینی جادو نوشته بودند و دختره تو عقد شوهرشو با چاقو کشت بالا سرش یه روانشناس و سید اومدند برای تحقیق از توالت یه عالمه دعا پیدا کردند یادم نمیاد سجین بود یا دابه ولی خیییییلی باحال بود چون با فرهنگ ما هم یکیه خیلی حال کردم 👍
بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎
ببین من خیلی وقت پیش بود دیدم فیلم ترکی بود برا دختره از دوران جنینی جادو نوشته بودند و دختره تو عقد ...
پیدا کردم دابه بود با این اسم
فیلمDabbe: Cin Çarpmasi