2777
2789

رشتت چیه

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تجربی دیگ

اگ سطحت ضعیفه از خیلی سبز شروع کن بعد ایکیو بزن اگ سطحت قویه از ایکیو شروع کن واسه زیست

مبتکران برای شیمی خوبه

فیزیک اگه ضعیفی خیلی سبز اگ قوی نردبام

ریاضی مهروماه جامع به نظرم بهتره نسبت به بقیه اگه ضعیف بودی درسنامه و تست ایکیو هم خیلی خوبه

واسه زمین من کتاب ندارم ولی میگن مهروماه خوبه

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

کتاب رو باتوجه به سطح میگیرن معمولا ولی برای سطح متوسط 

ریاضی میکروگاج یا مهروماه(پیشنهادم مهروماه)

زیست خیلی سبز تک پایه یا پینوکیو هم خوبه

فیزیک خیلی سبز 

شیمی خیلی سبز،سطح بالاتر مبتکران

برای اساتید هم من ریاضی استادثابتی و زیست استاد موقاری‌ از آلا نگاه میکردم که رایگان بود و راضی بودم،فیزیک میرحسینی ک خوب بود و خیلی عمقی توضیح میده ممکنه هرکسی اوکی نباشه باهاش،شیمی هم شنیدم مصلایی خوبه ولی خودم استفاده نکردم...

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

سلام عزیزم

من فیلم های کلاس کنکورم رو دارم میخوام بفروشم چون دیگه نیازی بهشون ندارم .

این فیلم ها تو پنل کاربریم بوده یعنی از این پکیج های آماده تو بازار نیست یا فیلم های پخش شده تو کانال های تلگرامی ، من تو این کلاس ها که آنلاین بود شرکت کردم و از پنل کاربریم برداشتم.

کیفیت HD دارن .

اگر خواستید براتون تو دی وی دی میریزم و پست میکنم.

اگرم خواستید تو تلگرام پیام بدید که یک نمونه از فیلم هارو براتون بفرستم.

اگر سوالی هم داشتید من در خدمتم.

در مورد کنکور هر سوالی داشتید من درخدمتم.