کسانی که اشتباهی (البته بخاطر پیغام سایت) انصراف رو زدید، الان دوباره امکان انتخاب خودرو دارید..
لطفا راهنمای داخل سایت رو در با دقققت مطالعه کنید، خصوصا در مورد زمان تحویل ها..
🌱 فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا 🌱به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🌱 فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا 🌱به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
سلام عزبزم من همون لحظه که لغو درخواست قبلیو دادم بلافاصله ۴ مورد دیگه انتخاب کردم یعنی دوباره بای ...
نه عزیزم
بعضی ها اشتباها بجای لغو، انصراف زدن و کلا نمیتونستن انتخابی داشته باشن..
منظورم به اونها بود..