کسانی که اشتباهی (البته بخاطر پیغام سایت) انصراف رو زدید، الان دوباره امکان انتخاب خودرو دارید..
لطفا راهنمای داخل سایت رو در با دقققت مطالعه کنید، خصوصا در مورد زمان تحویل ها..
🌱 فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا 🌱به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🌱 فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا 🌱به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .
سلام عزبزم من همون لحظه که لغو درخواست قبلیو دادم بلافاصله ۴ مورد دیگه انتخاب کردم یعنی دوباره بای ...
نه عزیزم
بعضی ها اشتباها بجای لغو، انصراف زدن و کلا نمیتونستن انتخابی داشته باشن..
منظورم به اونها بود..