2777
2789
عنوان

مشکل گوارش دارم .توروخدا بیاین

74 بازدید | 3 پست

بچه ها من حدود پنج شش سالی میشه که یه مشکلی دارم که خیلی اذیتم میکنه دو هفته مونده به پریودم گوارشم اینطوریه که هفته ای یبار ببخشید احساس اجابت مزاج دارم هر بار دستشویی میرم ببخشید هیچ احساسی برای اجابت مزاج ندارم انگار اصلا چیزی نیست ولی میترسم که هفته ای یبار خیلی کمه همم شکمم صدای قار قوررداره بعد شروع شدن پریودم تقریبا هر دو روز اجابت مزاج دارم هر ماهم بدون استثنا اینطورم به خاطر این مشکلم سرکار رفتن شده برام عذاب همش میترسم شکمم صدا بده دوبار هم دکتر رفتم هر دوبار بدون ازمایش خاصی گفتن چیزی نیست و قرصای ضد یبوست مثله بیزاکودیل دادن که فقط باعث دلپیچه شدیدم میشه حالا دوباره میخوام برم دکتر ولی قبل رفتن میخام ببینم کسی شرایطش مثله من هست؟مشکلش از چی بوده خواهش میکنم راهنمایی کنید

اجابت مزاج ینی چی

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو دکتر ببین دلیلش چیه

اگر سختته یا خجالت می کشی میتونی آنلاین هم مشاوره بگیری و ریشه یابی کنی و زودتر درمان کنی

اینجوری آدم همش اذیته

خواستی نوبت بگیری سایت ماوراطب خیلی دکترای متخصص گوارش خوبی داره